Μήνυμαν ενθαρρυντικόν

Φτάνοτας την Παρασκευήν στο ΠΑΠ για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, επερίμενα ότι εν να δούμεν μιαν που τα ίδια. Μακροσκελείς ομιλίες κενές περιεχομένου, πίσκαλα κλπ…

Εδιαψεύστηκα. Όταν ετέθην ενώπιον των μελών το φλέγον ζήτημαν της παραχώρησης μετοχών της Κτηματικής σε όσους είχαν δώσει εισφορές τζείνην τη νύχταν του Δεκέμβρη του 2010 στο Sandy Beach, εδιακρίναμε για πρώτη φορά μετά που πολλύν τζαιρόν τόσες αντιδράσεις στη Γενική  Συνέλευση. Δικαίως, ουδείς θέλει να παραχωρήσει μετοχές του μεγαλύτερου περιουσιακού στοιχείου που έσhει τωρά η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ στον οποιονδήποτε. Πόσο μάλλον, σε ανθρώπους που εσυναχτήκαν μιαν καλήν ημέραν σ’ έναν ξενοδοχείον, την ώραν που το Σωματείον δεν είσhε καν διοίκησην (ο Κούσιος ήταν υπό παραίτησην τζ’ ήταν στα σκαριά το «οικουμενικό  σχήμα») τζαι χωρίς να ρωτήσουν κανέναν είπαν ότι εν να δώκουν εισφορές με αντάλλαγμαν είτε μετοχές ποδοσφαιρικής εταιρείας που θα σχηματιστεί στο μέλλον (μακριά που μας τζ’ ούτε αγαπημένοι), είτε της Κτηματικής.

«Ευχαριστούμε για τες εισφορές τους»

Πρωτοστάτης στες αντιδράσεις ο Χάρης Θεοχάρους (του οποίου ο πατέρας ήταν ο εμπνευστής της ίδρυσης της Κτηματικής, ούτως ώστε να έρτει στην πλήρην ιδιοκτησίαν της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ το ΠΑΠ), ο οποίος δικαίως εισηγήθηκεν όπως η Συνέλευση αποφασίσει να ενημερώσει όσους εδώκαν εισφορές τζείνην τη νύχταν ότι «κύριοι τζαι κυρίες ευχαριστούμεν για τες εισφορές σας, θα τιμηθείτε με καμιάν πλακεττούαν, αλλά μετοχές εν έσhει». Ποιος υγιής Ανορθωσιάτης εν να διαφωνούσε με τούντην προσέγγισην; Για νομικούς λόγους επιλέγηκεν η πλάγια οδός, δηλαδή να σταλούν επιστολές σε όσους έδωσαν εισφορές τότε, όπου θα ρωτούνται αν έχουν απαίτηση από το Σωματείο. Τόσον ο κ. Κάκος, όσον τζαι άλλοι παράγοντες εκφράζουν πάντως την αισιοδοξίαν ότι ουδείς θα διεκδικήσει κάτι που το Σωματείο (το καλό που τους θέλουμεν).

Η ίδια πρακτική θα ακολουθηθεί τζαι για όσους έχουν συνάψει προσωπικά δάνεια για να καλύψουν ανάγκες του Συλλόγου. Δαμέ τα πράματα εν λλίον διαφορετικά βέβαια, καθώς προφανώς εν να υπάρχουν άνθρωποι που εβάλαν υποθήκες τα σπίθκια τους. Εν μπορούμε λοιπόν, να έχουμεν την ίδιαν απαίτησην που ανθρώπους οι οποίοι ενδεχομένως να κινδυνεύκουν να μείνουν στη στράταν. Αν κάποιοι που τούτους έχουν όντως πρόβλημαν, το Σωματείον πρέπει να δει τι θα κάμει ούτως ώστε να γίνουν κάποιοι συμβιβασμοί με τους νόμιμους κλέφτες του καπιταλισμού.

Αναλογιστείτε τι εν να εγίνετουν, αν η Γενική Συνέλευση ελάλεν του Κάκου «οκ, δώκε μετοχές». Ήταν να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Όποιος έσhει να παίρνει που το Σωματείο ήταν να ζητά μετοχές της Κτηματικής. Τζαι αν οι 200 σhιλιάες του Sandy Beach εν μικρό ποσό σε σχέση με την αξία του «ΠΑΠ», μπορεί κάποιος να πει το ίδιον για τα 2,3 μύρια του Κάκου τζαι το 1,1 μύριο του Πουλλαΐδη;

Όσοι δεν γίναν μπάτσοι, γίναν σεκιουριτάδες

Το αρνητικόν της Συνέλευσης της Παρασκευής τζαι της προηγούμενης (τζαι ούλλων των πρόσφατων) ήταν η εντελώς αχρείαστη παρουσία πολυάριθμης ομάδας ιδιωτικής ασφάλειας στον χώρο. Εν μπορώ να πιστέψω πως εν μπορούμε μόνοι μας, ως μέλη του ιστορικότερου Σωματείου στην Κύπρο να διαφυλάξουμε το Ανώτατον Όργανον της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Τα πράματα εν απλά: υπάρχουν στην είσοδο μέλη του Σωματείου που έχουν μπροστά τους τες καταστάσεις των μελών ανά επαρχία. Όποιος εν έσhει τακτοποιημένες τες υποχρεώσεις του, εν μπαίνει μέσα. Όποιος θέλει ας ένι!

Ούτε αθλητικογράφοι δικαιούνται να ‘ν’ έξω που την πόρταν τζαι να φκάλλουν «ειδήσεις» την ίδιαν ώραν (εσυγχύσαν τον επίτιμον με τον Κίκην Φιλίππου της Άγνας!). Τέλος.

ΥΓ.1: Επειδή ενημερώθηκα ότι υπήρχαν αντιδράσεις για την προηγούμενη μου στήλη στα φατσοβιβλία τζ’ επειδή εγώ εν είμαι πολλά της κοινωνικής δικτύωσης, όσοι θέλουν να στέλλουν σχόλια, μπορούν να το κάμνουν στο email της ιστοσελίδας, ή να με κάμουν follow & mention στο twitter (@Riroiter).

ΥΓ.2: Εδκιάβασα τζαι την επιστολή του φίλου μου του Τάκη για τη χαμένην αξιοπιστίαν τζαι συμφωνώ. Αν τζαι πιστεύκω ότι η αλήθκεια εν πιο  κοντά σε τζείνα που εδιαρρέαν που το Σωματείο [αν αφαιρέσεις που τες 450 σhιλλιάες καμιάν εκατοστήν για τον Ρούι Τζούνιορ που εν εδέχετουν να ξαναδουλέψει με τον Πάμπον πέφτεις στες 350, στες οποίες αναφέρθηκεν ο Κάκος στη Συνέλευση («τουλάχιστον 300» είπεν)]. Εν μπορώ να πιστέψω ότι ο Πάμπος εβρέθην με το ΔΣ τρεις φορές τζ’ «εν εσυζητήσαν οικονομικά»! Νάμπου εσυζητούσαν δηλαδή; Τα οικογενειακά τους;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ