Φθηνά διαρκείας θα δελεάσουν τον κόσμο

Όπως σας αναφέραμε χθες, τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν τα πακέτα για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης χρονιάς. Είναι λογικό ότι οι τιμές θα μειωθούν καθώς λόγω  της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας, οι οικογένειες όπως είναι φυσικό έχουν άλλες προτεραιότητες (και πιο σημαντικές) για αξιοποίηση των χρημάτων τους. Το στοίχημα για να πάνε καλά οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας, είναι οι τιμές που θα ανακοινωθούν να μην είναι απλά χαμηλότερες, αλλά αισθητά χαμηλότερες, έτσι ώστε να δελεάσει τον κόσμο της ομάδας για να τα αγοράσει.

Από τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα για τους επόμενους τρεις Ευρωπαϊκούς αγώνες δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου στα εντός έδρας λόγω της περσινής τιμωρίας, τα εισιτήρια διαρκείας θα πρέπει να είναι ακόμη φθηνότερα. Η Ομόνοια χαμηλώνοντας τις τιμές των δικών της εισιτηρίων διαρκείας, έχει πωλήσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 5μιση χιλιάδες.

Η ομάδα μας χρειάζεται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τις άμεσες ανάγκες της, και μέσω των διαρκείας μπορεί να καλύψει ένα σεβαστό μέρος αυτών των αναγκών. Όσο πιο φθηνά είναι, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες ο κόσμος να τα αγοράσει. Και σίγουρα, αν και φθηνά, το πρόσημο θα είναι θετικότερο από την περίπτωση οι τιμές να είναι μεν φθηνότερες, αλλά όχι στο ποσοστό που επιτάσσει η κρίση στη χώρα μας σήμερα.

Μάλιστα, μετά και την περσινή αποτυχία και ότι ακολούθησε, ένα πολύ φθηνό εισιτήριο διαρκείας θα φέρει πολλούς από τους οπαδούς μας πίσω στο γήπεδο. Αναμένουμε λοιπόν αύριο να δούμε τις τιμές που θα ανακοινωθούν, ελπίζοντας πως η Διοίκηση θα αφουγκραστεί το λαϊκό αίσθημα για προσιτές τιμές, αλλά και ευκολίες πληρωμής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ