Τρέχει ο προγραμματισμός

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και τρείς ημέρες και οι εκκρεμότητες είναι αρκετές όσο αφορά το ρόστερ της νέας χρονιάς. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας για τη νέα χρονιά και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά.

Ήδη έχουν αποχωρήσει και επίσημα από την ομάδα οι Ιτζχάκι, Λαβόρδε, Ρονκάτο, Ίλιτς και Κόλιν. Εκκρεμούν βέβαια οι περιπτώσεις των Λαμπάν και Σπαντάτσιο ενώ ο Κάλβο είχε προθεσμία μέχρι χθες για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κάτι που δεν έχει γίνει κατορθωτό. Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα η προσπάθεια απαλλαγής από το συμβόλαιο του Πάολο Ζόρζε ενώ σήμερα εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα και ο Ρούι Ντουάρτε ο οποίος επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους.

Στην αντίπερα όχθη, έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής οι Πάνος Λινάρδος, Γκαουσού Φοφανά, Χρήστος Μαραγκός, Ανδρέας Μακρής ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποκτηθεί και ο υπο δοκιμήν επιτελικός μέσος, Μαρσίνιο.

Παρ’όλα αυτά, στο ρόστερ υπάρχουν αρκετά κενά τα οποία οι Χριστάκης Κασσιανός και Πανίκκος Πούνας τρέχουν να συμπληρώσουν άμεσα με τις καλύτερες δυνατές λύσεις, πάντα βέβαια στα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Μέχρι το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και οι περιπτώσεις των Λαμπάν, Σπαντάτσιο και Ντουάρτε ενώ ίσως να έχουμε και ανακοινώσεις δύο με τριών ποδοσφαιριστών.

Αρκετά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες με την τεχνική ηγεσία να δείχνει ψυχραιμία στο όλο θέμα ευελπιστώντας ότι όλα θα κλείσουν με θετικό τρόπο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ