Στο «μάτι» συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές

Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με το ποιοι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν μείωση, ποιοί όχι και ποιοι δεν προσήλθαν (ακόμα) στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, καλά κρατεί. Συγκεκριμένα ονόματα ποδοσφαιριστών φαίνεται να «παίζουν» περισσότερα από άλλα στα διάφορα δημοσιεύματα και πιο συγκεκριμένα αυτά των Ρέζεκ και Σπατάτσιο.

Αρχής γενομένης από τον Τσέχο διεθνή, ο ίδιος δήλωσε στο facebook ότι δεν συζήτησε καν θέμα μείωσης, ενώ τα ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως ένα από τους «κακούς» της υπόθεσης, αξιώνοντας κανονικά το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Κακό κλίμα δημιουργήθηκε και για τον Σπατάτσιο όχι μόνο για θέματα χρημάτων αλλά και για το γεγονός ότι φαίνεται να χάνει όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από μεριάς του κόσμου, καθώς η προσπάθεια δημιουργίας αρνητικού κλίματος εναντίον των ποδοσφαιριστών ίσως να μην είναι τυχαία. Μήπως είναι τυχαίο ότι τα περισσότερη βέλη συγκεντρώνουν οι δύο πιο παραγωγικοί ποδοσφαιριστές της φετινής χρονιάς; Μήπως η ομάδα μας «πουλά» στον τύπο ακόμη και στα κάτω της; Μήπως οι ποδοσφαιριστές αυτοί είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι, θα είναι από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας την φετινή σεζόν αν και εφόσον παραμείνουν;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ