Παρουσιάστηκε από τους Ρουμάνους ο Λαμπάν

Αν και από πλευράς της ομάδας μας δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση, η Ρουμάνικη Astra Giurgiu (πρώην Astra Ploesti) παρουσίασε στα ΜΜΕ της χώρας το νέο της απόκτημα, τον Βίνσεντ Λαμπάν, σύμφωνα με δημοσίευμα του kerkida.net. Φιλοξενούνται μάλιστα και δηλώσεις του ίδιου του Λαμπάν, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

“Είχα την ευκαιρία να παίξω μαζί με ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το Ρουμάνικο πρωτάθλημα, όπως οι Νταν Αλέξα και Τζορτζ Γκαλαμάζ. Ζήτησα τη συμβουλή τους και μου είπαν ότι η Astra Giurgiu είναι ένας καλός σύλλογος. Γνωρίζω ότι εδώ παίζουν καλό ποδόσφαιρο και υπάρχουν καλές ομάδες, όπως η Στεάουα, που είχε καλά αποτελέσματα στο Γιουρόπα Λιγκ”.

Αναμένοντας και την επίσημη τοποθέτηση από πλευράς της Ανόρθωσης, εμείς θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχές μας προς τον ποδοσφαιριστή για καλή συνέχεια στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή και ίσως στο μέλλον ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας. Θυμίζουμε ότι μεταξύ του υπάρχοντος ρόστερ ο Λαμπάν ήταν ο ποδοσφαιριστής με την πιο μακροχρόνια συνεχόμενη παρουσία στην ομάδα μας από όλο το ρόστερ, σε μια εποχή που οι πιο πολλοί ξένοι/κοινοτικοί ποδοσφαιριστές αντέχουν δεν αντέχουν 1-2 χρονιές σε μία ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ