Να κάνει πράξη τα λόγια του όσο αφορά τις αποδεσμεύσεις

Στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, ο Σάββας Κάκος ανέφερε ότι όποιοι ποδοσφαιριστές αποδεσμευτούν από την ομάδα, δεν πρόκειται η Ανόρθωση να συνεχίσει να τους πληρώνει. Δυστυχώς, μεγάλο μέρος των οφειλών σήμερα αφορά ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα, δεν ακούμπησαν, και λόγω των ερασιτεχνικών χειρισμών μας και της αποδέσμευσής τους, καλούμαστε να πληρώνουμε εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ.

Μπορεί ο κ. Κάκος να διαβεβαίωσε ότι δεν θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται στην ομάδα, αλλά να θυμίσουμε κάποιες δηλώσεις όπως του πρώην Προέδρου Αντώνη Δημητρίου για περιπτώσεις όπως του Σευρού που υποτίθεται πως θα τον πλήρωνε ο ίδιος από την τσέπη του, αλλά τώρα καλούμαστε να πληρώνουμε το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Ευελπιστούμε πως αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και πράγματι δεν θα κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Είναι αδιανόητο να πληρώνουμε τέτοια ποσά σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται αλλού, μόνο και μόνο γιατί κάναμε τις όποιες κινήσεις χωρίς να σκεφτόμαστε το κόστος των πράξεών μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ