Κάκος για επίσημη πρώτη και Αρτυματά

Με δηλώσεις που παραχώρησε στα ΜΜΕ, ο πρόεδρος της ομάδας Σάββας Κάκος, μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα, τη πρώτη προπόνηση και τα μεταγραφικά. Σε συζητήσεις με Αρτυματά ενώ ίσως μέχρι αύριο να προκύψει και νέα μεταγραφή.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της ομάδας μας δήλωσε:

«Ευχαριστώ όσους ήρθαν στην πρώτη της Ανόρθωσης και εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά που ξεκινά με πολλά προβλήματα. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να έχουμε μια δυνατή Ανόρθωση. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι Ανόρθωση είναι η ιστορία της ομάδας και όχι κάποιος από μας. Παράκληση είναι να μη μπαίνει κανείς υπεράνω της Ανόρθωσης. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε αλλαγές αλλά θα είναι ανταγωνιστική η ομάδα. Την ιστορία της Ανόρθωσης δεν τη σημαδεύει κανείς και κανείς δεν είναι υπεράνω. Στην Ανόρθωση μένει και παίζει όποιος θέλει με τα δεδομένα της ομάδας. Μπορεί να φύγουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Πολύ σύντομα θα φτιαχτεί μια Ανόρθωση δυνατή και χτισμένη με τα δεδομένα της εποχής και όσα μπορούμε να πληρώνουμε. Δε θέλω να μπω σε ονοματολογία».

Σε ότι αφορά τον Αρτυματά: “Όντως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας απασχολεί και βρισκόμαστε σε επαφές όμως για να τον αποκτήσουμε θα πρέπει να συνεισφέρουμε εμείς οι ίδιοι και να μην επιβαρύνουμε το σωματείο”.

Για τα μεταγραφικά: “Πιθανόν απόψε ή και αύριο να υπάρξει νέο απόκτημα”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ