Η εικόνα του ρόστερ μέχρι στιγμής

Με όλο το πήγαινε-έλα και την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα (όπως βέβαια συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια επόχή) για προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας μας, είναι λογικό πολύς κόσμος να έχει χάσει τη ..σούμα. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις όσον αφορά τις προσθήκες, τις επιστροφές των δανεικών και τις αποχωρήσεις, αλλά και τις πληροφορίες για παίκτες που είναι καθ’ οδόν για το “Παπαδόπουλος” ή το αντίστροφο, το Anorthosis24 κάνει μία ανάλυση του μέχρι στιγμής ρόστερ, ανά θέση. Αρκετοί παίκτες, όπως οι Σιέλης και Άντιτς, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περισσότερες από μία θέσεις, όμως τους αναφέρουμε μόνο σε μία.

Τερματοφύλακες: Ματιέ Βαλβέρδ, Χριστάκης Μάστρου, Γαβριήλ Κωνσταντίνου
Δεξιοί μπακ: Μάρκο Άντιτς, Ζαχαρίας Θεδώρου, Ρούι Ντουάρτε
Αριστεροί μπακ: Βαλεντίνος Σιέλης, Νίκος Ευθυμίου, Κωνσταντίνος Λαΐφης
Κεντρικοί αμυντικοί: Πάολο Ζόρζε, Τζιορτζ Γκάλαμαζ, Δημήτρης Οικονόμου
Ανασταλτικοί μέσοι: Χρίστος Μαραγκός, Νταν Αλέξα, Γιάννης Σκοπελίτης, Βίνσεντ Λαμπάν
Οργανωτικοί μέσοι: Τζιουλιάνο Σπαντάτσιο, Μόσε Οχαγιόν, Αδάμος Ανδρέου, Παναγιώτης Λινάρδος
Εξτρέμ: Τόνι Κάλβο, Ανδρέας Αβραάμ, Γκαουσσού Φοφανά, Αδάμος Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Λοϊζίδης
Επιθετικοί: Γιαν Ρέζεκ, Γιάννης Οκκάς, Μάρκος Μιχαήλ, Ανδρέας Μακρής.

Στην προετοιμασία της ομάδας συμμετέχουν και οι νεαροί Πιερής Πιεράκη και Μάριος Σταύρου που προέρχονται από την ομάδα Νέων U-21.

Είμαστε σε επαφές με: Αντώνη Γιωργαλλίδη (τερματοφύλακας), Κωστάκη Αρτυματά (αμυντικός χαφ), Μαρσίνιο (επιθετικός χαφ)

Προς αποχώρηση: Ρούι Ντουάρτε, Τζιουλιάνο Σπαντάτσιο, Βίνσεντ Λαμπάν

Όπως βλέπουμε, υπάρχουν με τα τωρινά δεδομένα 29 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας. Κάποιοι είναι προς αποχώρηση, ενώ άλλοι είναι κοντά στη μεταγραφή τους στην Ανόρθωση. Ίσως μερικοί νεαροί δοθούν ως δανεικοί, είτε για να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, είτε ως ανταλλάγματα για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Αρτυματά (λέγεται για Μάστρου και Οικονόμου). Μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να υλοποιηθούν ορισμένες προσθήκες και αποχωρήσεις, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Anorthosis24 για την επόμενη “φωτογραφία” του ρόστερ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ