«Κλειστούς» θεωρούν τους Ίλιτς και Κόλιν

Οι αθλητικογράφοι στο Ισραήλ θεωρούν «τελειωμένες» τις περιπτώσεις των δύο κεντρικών μας αμυντικών, Μπράνκο Ίλιτς και Γιούργκεν Κόλιν, καθώς γράφουν ότι είναι ήδη «κλειστοί» στη Χάποελ Τελ-Αβίβ του Ρον Μπεν Σιμόν. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα προχωρούν αναλύοντας και τις απολαβές τους, ανεβάζοντας το μισθό του μεν Σλοβένου στις 220 χιλιάδες ευρώ, ενώ του Ολλανδού στις 165.

Η επίσημη Ανόρθωσις τηρεί σιγήν ιχθύος για όλα τα θέματα που αφορούν στα μεταγραφικά, ωστόσο, δεδηλωμένη είναι η θέση του προέδρου Σάββα Κάκου ότι όποιος φέρει πρόταση και χαρίσει δυο μισθούς, μπορεί να πάρει την ελευθέρας του. Κάτι που είναι προφανώς άδικο για την ομάδα μας αφού χάνει περιουσιακά της στοιχεία…. κοψοχρονιάς, ωστόσο η οικονομική στενότητα είναι τέτοια, που εκ των πραγμάτων δεχόμαστε τα πάντα προκειμένου να «ρίξουμε» το μισθολόγιο της νέας περιόδου.

Για τους δυο ποδοσφαιριστές αναμένονται σύντομα εξελίξεις, ενδεχομένως και εντός της σημερινής ημέρας. Ο Χριστάκης Κασσιανός «καίγεται» να ξεκαθαρίσουν όλα τα θέματα το πολύ μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου να ξέρει τουλάχιστον ποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα είναι στην ομάδα τη νέα περίοδο, ώστε να κινηθεί ανάλογα για μεταγραφική ενίσχυση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ