Δώκε θάρρος του χωρκάτη

Επειδή πολλοί που σας κατσιαρίζετε γιατί εν τα ήβραμεν με τον Πάμπον, μαντές τζαι ο Πάμπος είσhεν το πρωτάθλημαν του χρόνου τζεπωμένον τζαι ήταν να μας βάλει τζαι στους ομίλους του Europa, ελάτε την απάντησην που όσα διαρρέει το Σωματείον προς τα έξω: α) ο Πάμπος εζήτησεν 450 σhιλλιάες τον γρόνον (τζείνος τζαι οι τέσσερις συνεργάτες του), β) εζήτησεν εξοχικόν στον Πρωταράν (…), γ) εζήτησεν να φέρομεν τον Ρούι Τζούνιορ που τους κλέοντες τζαι δ) εζήτησεν τζαι τέσσερις παίχτες που τους κλέοντες.

Πάνω κάτω δηλαδή, μόνον τούτα ήταν να μας κάτσουν ένα μύριο. Τζαι πέτε μου τσακκάλια μου, ήνταλως ήταν να προχωρήσουμεν με προϋπολογισμό 1,5-2 μύρια, όταν μόνον ο Πάμπος, η ομάδα του, ο Ρούι τζαι οι τέσσερις κλέοντες ήταν να μας κάτσουν ένα μύριο; Χώρκα ότι ο Πάμπος παράλληλα εκοντοσυνάετουν τζαι του Ατρόμητου Αθηνών.

Εχάσαμεν τα’ αυκά τζαι τα καλάθκια

Υπάρχουν σhίλιοι λόγοι κάποιος να μεν εμπιστεύκεται τον Κάκον. Ο Πάμπος ΕΝΑΙΝ μέσα σε τζείνους. Τζαι αν δεν πιστεύκετε όσα διαρρέουν που το Σωματείο, θυμηθείτε τον τρόπο που έφυεν ο Πάμπος που τους κλέοντες. Έπιαν τους πρωτάθλημα μετά που 44 γρόνια, έβαλεν τους ομίλους τζ’ εδκιώξαν τον. Γιατί; Διότι ξαφνικά εζήταν τον ουρανόν με τ’ άστρα τζαι τον φέγγαρον μαζίν.

Δώκε θάρρος του (αρχοντο)χωρκάτη, να σου φκει τζαι στο κρεβάτι!

Είπαν μου ότι προχτές εγίνετουν πανικός στα ράδια για τον Πάμπον. Διερωτούμαι πόσο σαντανωμένοι είμαστεν εμείς οι Ανορθωσιάτες, για να φκαίνουμεν στα ράδια να παουρίζουμεν για τον άδρωπον που πρόπερσι εκάβλιαζεν μας μέστο ΠΑΠ. Δκιαβάζω τζαι δαμέσα, ότι μπορεί να έχουμε ζημιά στα διαρκείας επειδή εν τα ήβραμεν με τον Πάμπον! Ε κανεί σσιόρ! Τζείνοι που εβάλλαν ως προϋπόθεσην παραμονή Πάμπου για να φκάλουν διαρκείας, ας μεν πατήσουν ξανά στο γήπεδο.

Κάκος: επικοινωνιακό φάουλ

Τζ’ επειδή εν να μας πείτε ότι στηρίζουμεν τον Κάκον πάλε, δκιαβάστε το τζαι τούτον: ΝΑΙ, ο Κάκος έκαμεν μέγα λάθος που ανακοίνωσε μονομιάς Κασσιανόν. Έδωκε δικαίωμα σε ούλλους να θεωρούν ότι είσhεν την στημένην του αρχοντοχωρκάτη με τα χωρκάτικα τα πουκάμισα που την αρκήν. Εν αποκλείω να ισχύει το σενάριο. Αλλά οι απαιτήσεις του αρχοντοχωρκάτη εν αφήναν καν περιθώρια.

Τζαι για να τελειώνουμεν: εμείς οι Ανορθωσιάτες εν υποστηρίζουμεν τούντο γέριμον το Σωματείον για τον όποιον Κάκον ή τον όποιον Πάμπον. Υποστηρίζουμεν το τζαι αρρωστούμεν διότι εν το ιστορικόττερον Σωματείον της Κύπρου τζαι η μεγαλλύττερη ιδέα τούντου μαυρογέριμου του τόπου.

Γι’ αυτόν πρέπει να κάμουμεν ό,τι μπορούμεν να το σώσουμεν. Τούτον προέχει τωρά. Όποιος εν το αντιλαμβάνεται, να κάτσει έσσο του τζαι να μεν μουρμουρά. Εκτός αν έσhει λύσεις να προτείνει. Τζαι στη Γενικήν Συνέλευσην, εν είδα κανέναν να προτείνει λύσεις εκτός που τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. τζαι δκυο-τρεις άλλους που επροτείναν μέτρα για οικονομικήν ενίσχυσην του Σωματείου.

Ναι, εν μπορούμεν να εμπιστευτούμεν πλήρως τον Κάκον, αλλά ποια εν η εναλλακτική μας; Ο αυτόματος;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ