Φεύγουν;

Δημοσίευμα του kerkida.net εμπλέκει τους Ίλιτς και  Κόλιν στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Χαποελ Τελ α Βιβ του Ραν Μπεν Σιμόν.

Γιούρκεν Κόλιν

Το όνομα του έπαιξε δυνατά τον Γενάρη για να αποχωρήσει προς Κίνα μεριά ωστόσο η προδιαγραφόμενη μεταγραφή δεν τελεσφόρησε και παρέμεινε στο ροστερ. Τώρα σύμφωνα με το kerkida.net βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Χάποελ Τελ α βιβ της οποίας προπονητής είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής της Α.Ε.Κ, Ραν Μπεν Σιμόν. Ο Ολλανδός δεσμεύεται με ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο οπόταν τυχόν πώληση του σε ομάδα του εξωτερικού θα συνδράμει σημαντικά στην μείωση του μπάτζετ και συνάμα  στην οικονομική εξυγίανση όπως αυτή ειπώθηκε από τον Σάββα Κάκο στην έκτακτη γενική συνέλευση προ δεκαπενθημέρου.

Μπράνκο Ίλιτς

Ο Σλοβένος ψάχνεται και αυτός για νέο προορισμό στην καριέρα του, την προηγούμενη βδομάδα το Βέλγιο φάνταζε ως ο πιθανότερος προορισμός του, ωστόσο σήμερα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι ενδιαφέρεται και για αυτό η Χάποελ Τελ α Βιβ του Μπεν Σιμόν. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Σλοβενός με την παρουσία του στην Ανόρθωση, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό, πήρε και πάλι την ανιούσα – κλήθηκε και στην εθνική του – και δεν θα δυσκολευτεί να πλασαριστεί σε ομάδα του εξωτερικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ