Υπάρχει πραγματικό όραμα στην ομάδα;

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο σωματείο της Ανόρθωσης είναι καταιγιστικές, και οι οποίες δημιουργούν αρκετά ερωτήματα στον κόσμο της ομάδας. Το μεγαλύτερο, και γενικότερο, ερώτημα είναι αν υπάρχει ένα πραγματικό όραμα, ένα σωστό πλάνο στις τάξεις των διοικούντων.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως επικρατεί ένα αίσθημα πανικού, που μεταφέρεται και στον κόσμο καθώς βλέπει τις κινήσεις που γίνονται και που προκαλούν πολλά ερωτήματα. Ο κόσμος βλέπει έναν εμπαιγμό προς το πρόσωπό του, κάτι που συνέτεινε και η χθεσινή ανακοίνωση της πρόσληψης Χριστάκη Κασσιανού την ίδια ημέρα που γίνονταν οι τελικές συζητήσεις με Πάμπο Χριστοδούλου.

Αναμφίβολα, και αυτά που βγαίνουν προς τα έξω από τις συζητήσεις Πάμπου – Κάκου, δημιουργούν ακόμη περισσότερα ερωτηματικά. Ενώ το, επίσημο, πλάνο της διοίκησης με την ονομασία «Όραμα 2020» αναφέρεται σε αρκετούς τίτλους μέχρι το 2020, αυτά που βγαίνουν από τα λεγόμενα Κάκου είναι πως η ομάδα έχει σαν στόχο απλά την παρουσία στο πρωτάθλημα και όπου βγει, για να μην πούμε και χειρότερα πράγματα. Αυτό δείχνει και ασυνεννοησία μεταξύ αυτών που έχουν στις πλάτες τους τις τύχες του σωματείου.

Και τώρα τι; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά πως θα προχωρήσει η Ανόρθωση το επόμενο διάστημα. Με ποδοσφαιριστές τουρίστες που δεν δέχονται μειώσεις, με έναν Πρόεδρο που θέλει να μειωθεί το μισθολόγιο αλλά δεν μπορεί να το «επιβάλει» στους ποδοσφαιριστές, η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι χαοτική. Προς τα πού βαδίζουμε τελικά;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ