Τουρισμός ή ΑΕΚ;

Ένα από τα ερωτήματα που έχει ο Ανορθωσιάτικος κόσμος, είναι ποιοι θα κληθούν να αγωνιστούν στο παιγνίδι με την ΑΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα, μετά και τις δηλώσεις Πάμπου περί ποδοσφαιριστών – τουριστών.

Θα κληθούν αυτοί οι ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, και αν ναι, θα είναι μία από τα ίδια ή θα βάλουν τον εγωισμό τους κάτω και να προσπαθήσουν να δώσουν απαντήσεις; Και αν δεν κληθούν να αγωνιστούν, ποιοι θα πάρουν τις θέσεις τους ιδιαίτερα με τις κάρτες και τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε;

Μένουν δύο αγώνες μέχρι το τέλος της χρονιάς, και από αυτούς θα κριθεί αν η ομάδα θα εξασφαλίσει ή όχι το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χρειαζόμαστε ένα μεγάλο ηλεκτροσόκ για να επανέλθουμε σε κάποιον ικανοποιητικό βαθμό απόδοσης, και αυτό το ηλεκτροσόκ είναι ίσως οι δηλώσεις Πάμπου.

Πάντως, ένας ακόμη λόγος να προσπαθήσουν να σώσουν τη χρονιά οι ποδοσφαιριστές, είναι και το πρόστιμο του 15% του μισθού τους που θα αποκοπεί σε περίπτωση μη εξασφάλισης του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Αν δεν μπορούν να αγωνιστούν για τη φανέλα, ας αγωνιστούν τουλάχιστον για τα χρήματά τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ