Τι είπαν Κάκος – Πάμπος σήμερα

Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η τελευταία συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Σωματείου Σάββα Κάκου και του Κύπριου τεχνικού Πάμπου Χριστοδούλου. Αυτό που μένει είναι να πάρει την απόφαση η Διοίκηση, μετά και την σύγκληση έκτακτης συνεδρίας του Δ.Σ.

Όπως είναι σε θέση να σας αναφέρει το Anorthosis24, ο Σάββας Κάκος έδειξε αρκετά προβληματισμένος για το μέλλον της ομάδας σε ότι αφορά τους μισθούς των ποδοσφαιριστών. Ο κ. Κάκος ανέφερε στον Πάμπο Χριστοδούλου ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες, σε ότι αφορά την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών, ώστε να πεισθούν να συναινέσουν σε μειώσεις μισθών, κάτι που δυσκολεύει αφάνταστα την εφαρμογή του πλάνου για ένα μικρότερο μισθολόγιο, που θα πλησιάζει τα δύο εκατομμύρια Ευρώ.

Ο Πρόεδρος της ομάδας είναι πολύ προβληματισμένος για το πώς θα εξελιχθούν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές και το μετέφερε αυτό στον Κύπριο τεχνικό. Σε περίπτωση που η απόφαση που παρθεί είναι να παραμείνει ο Πάμπος, το σωματείο θα αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα στο μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού το οικονομικό έχει «δέσει» τα χέρια των διοικούντων, κάτι που θα επιφέρει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού για το ρόστερ.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου είπε στον κ. Κάκο και τις δικές του απόψεις όσο αφορά ποιοι πρέπει να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά, και είναι πλέον στα χέρια των διοικούντων τι προτίθενται να αποφασίσουν, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ