Τα κριτήρια παραμονής

Παρόλο που ο καθένας μας έχει κάνει τα δικά σου σενάρια, όσον αφορά το ρόστερ της ερχόμενης χρονιάς, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουρία τι μέλλει γενέσθαι. Διότι η παραμονή ή όχι ποδοσφαιριστών από το υπάρχον ρόστερ, δεν θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από αγωνιστικά ζητήματα.

Καταρχήν βαρύνουσα άποψη θα έχει ο προπονητής, είτε αυτός είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου ή όχι. Ιδιαίτερα στη πρώτη περίπτωση, είναι σαφές ότι ο νυν τεχνικός έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του, μετά και τις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου της Κυριακής.

Εν συνεχεία είναι η προθυμία των ίδιων των ποδοσφαιριστών να θυσιάσουν μέρος του συμβολαίου τους, προκειμένου να παραμείνουν στην ομάδα είτε επειδή γουστάρουν είτε επειδή βρίσκουν την Κύπρο ως καλό τόπο διαμονης. Δεν εννοούμε κατά ανάγκη την νυχτερινή διασκέδαση, μιας και κάποιοι εξ αυτών είναι οικογενειάρχες και αναζητούν ένα ασφαλές και ήσυχο περιβάλλον, ενώ ιδιαίτερη συγκυρία είναι και η οικονομικκη κρίση.

Τρίτο, είναι η διαπραγματευτική διαδικασία με ποδοσφαιριστές που κρίνονται ανεπιθυμήτοι, αλλά αξιώνουν μεγάλο ποσό αποζημίωσης, όπως ήταν η περίπτωση Τόμασιτς.

Τέταρτο θα πρέπει να αποτελεί η παραμονή ποδοσφαιριστών που μπορούν να αγωνίζονται σε περισσότερες από μια θέσεις, με το μυαλό να πηγαίνει στον Κόλιν, ο οποίος έχει παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, ενώ έχει χαρακτηριστικά που δεν έχει άλλος αμυντικός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ