Σήμερα η Γενική Συνέλευση

Πραγματοποιείται σήμερα η Γενική Συνέλευση του Σωματείου στην οποία θα ο Σάββας Κάκος θα παρουσιάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και οι οικονομικές καταστάσεις του σωματείου για το 2012. Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους και θα αρχίσει στις 18:00. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει:

1. Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο Σάββα Κάκο.

2. Παρουσίαση Ελεγμένων Οικονομικών Καταστάσεων του Συλλόγου για το 2012 και Έκθεση από τους KPMG, Ελεγκτές του Συλλόγου.

3. Εισήγηση του Δ.Σ. του Συλλόγου για μεταβίβαση μετοχών που κατέχει ο Σύλλογος στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του Αθλητικού Κέντρου Αντώνης Παπαδόπουλος προς τα Μέλη του Συλλόγου που εισέφεραν ποσά, μετά από συνάντηση το Δεκέμβριο 2010, με υπόσχεση για έκδοση μετοχών σε νέα ποδοσφαιρική εταιρεία ή στην εν λόγω ιδιοκτήτρια εταιρεία.

4. Παρουσίαση του προϋπολογισμού της αθλητικής περιόδου 2013-2014.

5. Ερωτήσεις Μελών και συζήτηση.

Σημείωση: Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου

(α) Κανένα τακτικό μέλος δεν δικαιούται να παρευρίσκεται σε Συνέλευση εάν δεν έχει πλήρως εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το Σύλλογο, συμπεριλαμβανομένου και του 2013.

(β) Οποιοδήποτε Μέλος δικαιούται να υποβάλει θέματα προς συζήτηση στη Συνέλευση, νοουμένου ότι αυτά θα σταλούν γραπτώς προς τον Εκτελεστικό Σύμβουλο του Σωματείου τουλάχιστον εφτά (7) μέρες πριν τη διεξαγωγή της Συνέλευσης.

(γ) Αντίγραφο Ελεγμένων Οικονομικών Καταστάσεων για το 2012 θα είναι στην διάθεση οποιουδήποτε Μέλους από τα γραφεία του Συλλόγου από την Τρίτη 28/5/13.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ