Ρέζεκ: «Θέλω να μείνω»

Σε Τσέχικη ιστοσελίδα μίλησε ο Γιαν Ρέζεκ, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέλλον του στην Ανόρθωση. Τόνισε πως έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και πως θέλει να πάρει τον τίτλο σε αυτά τα δύο χρόνια.

Για τη φετινή χρονιά είπε: «Μπορούμε να πούμε ότι στο τέλος, τουλάχιστον κάτι σώσαμε, με τη δεύτερη θέση. Συνολικά όμως νιώθουμε απογοητευμένοι. Είχαμε την πρωτιά στο πρωτάθλημα για μεγάλο διάστημα, αλλά στο τελευταίο στάδιο της σεζόν δεν κάναμε τη δουλειά μας. Είχαμε παίξει καλά σε 21 παιχνίδια, ήμασταν στην κορυφή, πετύχαμε πολλά γκολ, αλλά στη συνέχεια όλα πήγαν λάθος. Κάναμε οκτώ αγώνες χωρίς νίκη. Πάλι καλά που στο προτελευταίο παιχνίδι νικήσαμε την ΑΕΚ και εξασφαλίσαμε την ευρωπαϊκή μας συμμετοχή».

Επίσης, αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας:

«Για κάποιους λόγους, οι οργανωμένοι οπαδοί σταμάτησαν να έρχονται στο γήπεδο, μποϊκόταραν τους αγώνες μας στα πλέι οφ. Πρέπει να είχαμε δύο χιλιάδες θεατές λιγότερους σε κάθε ματς. Αυτοί οι οποίοι μας συμπαραστάθηκαν στα δύσκολα, μέχρι το τέλος, αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ήμασταν τυχεροί που τους είχαμε δίπλα μας, διότι σε ένα σημείο κινδυνεύσαμε να μείνουμε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, που θα ήταν τραγωδία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ