Πόσοι θα δεχθούν τις μειώσεις;

Με μισθολόγιο κάπου στο ενάμιση εκατομμύριο Ευρώ, είναι προφανές ότι για να συνεχίσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, και ιδιαίτερα οι υψηλόμισθοι, θα πρέπει να δεχθούν τις γενναίες μειώσεις στους μισθούς τους που τους πρότεινε η διοίκηση του σωματείου. Μειώσεις που σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν και το 50%.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε, είναι κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα δεχθούν τις μειώσεις. Ο πιο υψηλόμισθος ποδοσφαιριστής της ομάδας είναι ο Τόνι Κάλβο, ο οποίος αμείβεται με περίπου 250 χιλιάδες Ευρώ τον χρόνο. Υπάρχουν και άλλοι που παίρνουν ποσά μεταξύ 150 με 250 χιλιάδες, μεταξύ των οποίων οι Ίλιτς, Σπαντάτσιο, Ρέζεκ κ.α

Ένα ερώτημα που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει, είναι ποιους ποδοσφαιριστές θα «σπρώξουν» εκτός ομάδας οι διοικούντες, είτε με πωλήσεις είτε με την ελευθέρα τους σε περίπτωση που βρουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί οικονομικά το σωματείο. Χωρίς προπονητή είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει μία σωστή εκτίμηση, αλλά υπάρχουν ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους η λογική της διοίκησης είναι ότι πρέπει να αποτελέσουν ξένο σώμα για την ομάδα, άσχετα με το τι θα προτείνει ο προπονητής της επόμενης χρονιάς.

Αύριο θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο ο Πάμπος Χριστοδούλου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας. Αν βρεθεί η χρυσή τομή, τότε ο προγραμματισμός θα τρέξει άμεσα. Αν όχι, τότε οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν στην ανεύρεση του νέου προπονητή, κάτι που αναγκαστικά θα καθυστερήσει για λίγο το «ξεκαθάρισμα» του ρόστερ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ