Να βασιστούμε σε ποιον;

Με μία ομάδα που έχει να σκοράρει εδώ και πέντε αγώνες και κάτι λεπτά, σε ποιους θα βασιστεί την Κυριακή ο Πάμπος Χριστοδούλου για τις τρεις θέσεις της επίθεσης; Η επιθετική γραμμή της ομάδας αποτελείται από τους Ιτζάγκι, Ρέζεκ, Οκκά, Λαβόρδε και Ρονκάτο, ενώ κανένας δεν δείχνει τις τελευταίες εβδομάδες να μπορεί να επωμιστεί το ρόλο του σκόρερ. Άλλωστε, αυτό φαίνεται και από τον συντελεστή στην επίθεση μας τους τελευταίους πέντε αγώνες. Μηδέν.

Τρεις από αυτούς τους πέντε θα κληθούν να πάρουν θέση βασικού. Λογικά ο ένας θα είναι ο Λαβόρδε, καθώς είναι αυτός που μπορεί να δημιουργήσει και τα περισσότερα ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και να φέρει σε θέση βολής τους συμπαίκτες του. Το ερώτημα είναι για τις άλλες δύο θέσεις περισσότερο, και μετά και τις δηλώσεις του Πάμπου περί ποδοσφαιριστών τουριστών, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον τι προτίθεται να πράξει.

Πέραν του Λαβόρδε που όπως είπαμε μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι οι άλλοι της επίθεσης, δεν μπορούμε να σκεφτούμε ποιοι οι άλλοι δύο θα μπορούσαν αυτή τη στιγμή να έχουν σίγουρη τη θέση στην  εντεκάδα. Πριν κάτι μήνες θα μπορούσαμε να μιλούμε εκ του ασφαλούς. Αλλά οι τελευταίες εβδομάδες έφεραν τα πάνω τα κάτω, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να είναι σκιά του καλού τους εαυτού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ