Μεταγραφές Κυπρίων ποδοσφαιριστών

Ανδρέας Κυπριανού, Λούκας Στυλιανού, Στέφανος Βοσκαρίδης, Νικόλας Ασπρογένους και Γιώργος Σιέλης είναι μόνο μερικές από τις περιπτώσεις Κυπρίων ποδοσφαιριστών που ήρθαν, είδαν και απήλθαν για διαφορετικούς λόγους. Ποδοσφαιριστές που είτε συγκυριακά, είτε επειδή ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, θα τους θυμόμαστε μόνο επειδή επιβάρυναν το εκάστοτε μισθολόγιο.

Στην επικαιρότητα είναι τα ονόματα των Αντώνη Κατσή και Χρίστου Μαραγκού, οι οποίοι φαίνεται είτε να συμφώνησαν, είτε να προσεγγίστηκαν για ένταξή τους στην ομάδα μας. Μπορεί το «Όραμα 2020» να εμπεριέχει την απόκτηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μπούμε στην διαδικασία απόκτηση ντόπιων ποδοσφαιριστών αμφιβόλου αξίας και προοπτικής.

Αυτό που προκαλεί την αντίδραση του κόσμου είναι το γεγονός ότι για άλλη μια φορά γίνονται μεταγραφές εν αγνοία του εκάστοτε προπονητή. Ιδιαίτερα στην προκειμένη περίπτωση, δεν μπορεί η διοίκηση να προβαίνει σε τέτοιες κινήσεις/βολιδοσκοπήσεις από την στιγμή που εξάγγειλε την πρόσληψη Πάμπου μόνο για 6 παιχνίδια με απώτερο σκοπό να μην δεσμεύσει το σωματείο μελλοντικά. Θυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της χρονιάς έχουν ήδη αποκτηθεί ο Ανδρέας Μακρής και ο Ελλαδίτης Παναγιώτης Λινάρδος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ