Μεγάλο στοίχημα τα διαρκείας

Πολλές φορές λέμε, ότι ο πρώτος αιμοδότης για το Σωματείο μας όταν ξεκινά η χρονιά τον Ιούνιο, είναι ο κόσμος που προμηθεύεται διαρκείας. Έχουμε κατά το παρελθόν θίξει δυο-τρεις φορές το θέμα με διάφορες σκέψεις και ιδέες, τις οποίες προτιθέμεθα να εμπλουτίσουμε και δημοσιοποιήσουμε στο μέλλον. Στο παρόν, θα διαπραγματευτούμε το θέμα της τιμής τους. Ειδικά φέτος, με την κρίση και την ανεργία από τη μια αλλά και την απογοήτευση της αποτυχίας από την άλλη, θεωρούμε ότι είναι ένα μεγάλο στοίχημα που αν κερδηθεί, θα κρίνει πολλά για τη νέα χρονιά.

Αναμένεται ότι το κανονικό εισιτήριο, από τα €20 που ήταν φέτος, θα πέσει τουλάχιστον στα €15, όσο τιμάται δηλαδή και στα πλέυ-οφ. Δική μας άποψη, ακόμα κι έτσι είναι υπερεκτιμημένο, τουλάχιστον γι’ αυτόν που κάθεται στο πέταλο ή τα άκρα των δυο κεντρικών κερκίδων. Έστω όμως ότι είναι €15. Η χρονιά, περιλαμβάνει 13 εντός έδρας αγώνες, 3 για τα πλέυ-οφ και ας πούμε τρεις για το κύπελλο. Αν προστεθεί κι ένα επίσημο φιλικό, πάμε στα είκοσι παιχνίδια σύνολο. Η ανώτατη τιμή λοιπόν που θα δώσει κάποιος που θα έρθει σε όλα τα παιχνίδια, είναι €300. Αφαιρούμε και το πρώτο εντός ματς της χρονιάς που θα είναι κεκλεισμένων λόγω των επεισοδίων στο παιχνίδι με ΑΠΟΕΛ, πέφτουμε στα €285.

Η ελάχιστη έκπτωση που θα πρέπει να δοθεί σε κάποιον που προαγοράζει όλα τα ματς της χρονιάς, είναι ένα 10%. Αυτό, θα ρίξει την τιμή στα €256.5, ας πούμε €260. Αυτή, αναμένουμε να είναι η ανώτατη τιμή την οποία θα δούμε για διαρκείας. Μιλάμε πάντα για κέντρο Δυτικής και Ανατολικής.

Απ’ εκεί και πέρα, οικογένειες, οικογένειες πολυτέκνων, φοιτητές αλλά και άνεργοι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ιδιαίτερη ευαισθησία. Γι’ αυτούς όμως, θα επανέλθουμε προσεχώς…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ