Λίγα λόγια για τον Βινσέντ Λαμπάν…

Βίνσεντ Λαμπάν. Ο Γάλλος μέσος που ήρθε στην ομάδα μας από τον Διγενή Μόρφου και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης οικογένειας της Ανόρθωσης από την 1η Ιουλίου 2007. Το 2005 ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό του Διγενή όπου και αγωνίστηκε για δυο χρόνια με 42 εμφανίσεις και 8 τέρματα στο ενεργητικό του. Τα οργανωτικά προσόντα που ξεχώριζαν στο παιχνίδι του αλλά και ο άριστος χειρισμός της μπάλας εντυπωσίασαν τον προπονητή της ομάδας μας Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος χωρίς δισταγμό κινήθηκε για την απόκτηση του.

Από την 1η Ιουλίου του 2007 αποτελεί επίσημο μέλος της ομάδας μας. Μέχρι σήμερα, ο Γάλλος είναι βασικό στέλεχος της ομάδας με 137 εμφανίσεις συνολικά και 19 τέρματα στο ενεργητικό του. Το 2008, είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί και στους ομίλους του Champions League, καθώς ήμασταν η πρώτη Κυπριακή ομάδα που κατάφερε να μπει στους ομίλους, με προπονητή τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Μετά από επτά χρόνια παρουσίας του στην Κύπρο και συγκεκριμένα το 2012, ο Βίνσεντ Λαμπάν αποφασίζει να πάρει την Κυπριακή υπηκοότητα και να αποτελέσει μέλος της Εθνικής Ανδρών της χώρας μας. Ο Λαμπάν διακρίνεται τόσο για το ήθος και τον χαρακτήρα του και χαίρει της αγάπης και της εκτίμησης ολόκληρου του φίλαθλου κοινού της Κύπρου.

Σήμερα, 30 Μαϊου 2013, υπέγραψε νέο συμβόλαιο τριών χρόνων με την ομάδα μας, με 40% μείωση στις ετήσιες απολαβές του, γεγονός που δείχνει τη μεγάλη του αγάπη για το Σωματείο μας αλλά και την κατανόησή του για τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που αντιμετωπίζει τόσο η Ανόρθωση όσο και το νησί μας γενικότερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ