Τελικά… ισχύουν τα διαρκείας στο παιχνίδι του Σαββάτου

Διορθωτική ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωσις, με την οποία διευκρινίζει ότι έγινε λάθος στην αρχική ανακοίνωση και τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά για το παιχνίδι του Σαββάτο.

Η είσοδος θα είναι 10 ευρώ για όλες τις εξέδρες. Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε, οι αντίπαλοι δεν θα πάρουν εισιτήρια και η Βόρεια εξέδρα θα παραμείνει κλειστή.

Αναλυτικά:

“Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς με τον Αποελ θα γίνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 17:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Προπώληση εισιτηρίων δεν θα γίνει και τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο από τα ταμεία του σταδίου την ημέρα του αγώνα. Με απόφαση του Σωματείου έχει οριστεί γενική είσοδος στο στάδιο στην τιμή των 10 Ευρώ. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 15.30

Στα πλαίσια της οικονομικής εκστρατείας που ξεκινά άμεσα από το Σωματείο, μετά και την ομόφωνη απόφαση της χθεσινής γενικής συνέλευσης του Σωματείου, καλούμε τους κατόχους καρτών διαρκείας και τους κατόχους θέσεων στα θεωρεία του σταδίου όπως και αυτοί προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα του Σαββάτου στην τιμή των 10 Ευρώ.

Καλούμε, δε, όλο τον κόσμο της ομάδας μας όπως στηρίξει θερμά την προσπάθεια που ξεκινά και όπως δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο, προσφέροντας μια πρώτη οικονομική ανάσα για το Σωματείο μας.

 Τέλος, ενημερώνουμε ότι μετά από αίτημα του Αποελ και με τη σύμφωνη γνώμη της ΚΟΠ, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν θα παραλάβει εισιτήρια για τον αγώνα και η Βόρεια κερκίδα του σταδίου θα παραμείνει κλειστή.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ