Η ώρα των αποφάσεων

Το πρωτάθλημα πάει τελείωσε, εξασφαλίστηκε το ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά το μέγεθος της αποτυχίας για την μη κατάκτηση του δεν μικραίνει. Ο Λαβόρδε περιμένει τους γιατρούς να πουν πως είναι υγιής για να αποτελέσει παρελθόν και η ώρα για τις μεγάλες αποφάσεις πλησιάζει.

Η πιο κρίσιμη συνέλευση της διετίας απέχει κάτι ώρες και εκεί αναμένεται να ειπωθούν πολλά. Ο Σάββας Κάκος όπως δεσμεύθηκε τις προάλλες θα κάνει την αυτοκριτική του και θα την παρουσιάσει στα μέλη το μέχρι σήμερα απολογισμό του, αλλά θα φέρει και τους επιφανείς Ανορθωσιάτες προ των ευθυνών τους αφού, όπως διαρρέει από το περιβάλλον του, δεν μπορεί να σηκώνει άλλο το οικονομικό βάρος της συντήρησης της ομάδας. Από την άλλη πλευρά, τα μέλη θα ζητήσουν εξηγήσεις από τον πρόεδρο για πολλά, αρχής γενομένης για το χαμένο πρωτάθλημα, μέχρι την οικονομική πολιτική του σωματείου που το οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.

Το κλειδί σήμερα – όποιο και να είναι το αποτέλεσμα – είναι να βγει κερδισμένη η Ανόρθωση και να συνετιστεί οικονομικά – και όχι μόνο – ως προς την νέα τάξη πραγμάτων στην χώρα μας. Εδώ και τέσσερα χρόνια αποτυγχάνουν παταγωδώς όλοι σε όλα και το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν εξ ίδιων τα αλλότρια και ως είθισται να τα ρίχνουν σε άλλους, αφού κανείς δεν βρέθηκε να πάρει την ευθύνη που του αναλογεί και να πληρώσει το τίμημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ