Η πιπίλα της Αμμοχώστου

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην αυτή του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Εν ξέρω καν πόθεν να αρκέψω να γράφω. Έχω εξετάσεις σε 2 ώρες τζιαι ακόμα φακκώ της κκελές μου πάσ’το τοίχο για το πως εκαταντήσαμε. Σε 2 γραμμές; Που την ελίτ της Ευρώπης στο να παίζει να την θωρούμε με τα κιάλια, που τζιαμέ που ενομίσαμε ότι ποσπαστέξ τα χρέη τραβούμε σhειρότερα τωρά. Κάθε χρόνο τζιαι μετά που το 2008 ( εννά καταντήσουμε να ξιάσουμε το 1911 που τες πολλές φορές που θωρούμε το 2008) η ομάδα πάει κατά δκιαόλου, τα χρέη παν πάνω τζιαι η ανικανότητα των διοικούντων καλά κραεί. Νομίζω εν τζιαιρός του κόσμου να ξεσηκωθεί λίο; Θωρείτε έντα που γινήσκετε μεσ’τη Ανόρθωση; Αν εβάλαμε ομονοιάτη πρόεδρο παίζει να μεν τα κάμνεν έτσι σ*****. Ένιχαου, πάμε πάρακατω.

Που την ημέρα που εχάσαμε το πρωτάθλημα επιάν μου ούλλοι την πιππίλα της Αμμοχώστου. Τζιαμέ εγεννηθήκαμε όι εν την ξιάνουμε όι το ένα όι το άλλο. Α τωρά που ανάφερα πιππίλα νομίζω εν την ίδια που κράεν ο Κάκος για να κάμει το show του να τραβήσει κόσμο τζιαι την ίδια που εκράεν τζιαι πιο παλιά ο Ττόνυς άλλα έκατσε του την ο κκέλης (SHLANGGGG) τζιαι έσιει τζιαι ντοκουμέντα στο βίντεο με τον painter. Έχω λίες απορίες για φέτος. Να μεν φλυαρώ για τες προηγούμενες χρονιές. Πρώτα απ’όλα εκπρόσωπος τύπου. Γιατί ο Σούγλης εν έκαμνε; Α εξίασα επιάμε τον Αλεξάνδρου. Αλήθκεια πόσα πιάνει ο ράσταμαν; Τζιαι πόσοι το ξέρετε ότι ως πριν 2 μήνες εδήλωνε άνεργος; Το γυπούι μας; Γενικός διευθυντής με αρ****. Έκαμε μας πολλήν δουλεία. Μάλιστα τόσο φόρτο εργασίας ήshε το οποίο έθελε τζιαι βοηθό.

Τα λάθη τζιαι οι απατεωνιές που γινήκαν μες τούτο σωματείο πολλές. Τούτα που προανάφερα εν ένα μικρό δείγμα. Όσοι δκιαβάζετε τωρά ενά με φκάλετε Παντελικό τζιαι Τιμουρικό τζιαι η κάθε ετικέτα που βκαίνει μετά που κάθε κριτική. Όπως ούλλος ο κόσμος θέλω τζιαι γιω πλάσματα καθαρά που αγαπούν την Ανόρθωση τζιαι εν έχουν σχέση με το παρελθόν. Με έντα ψυσιή τωρά εγιώ να δώκω ριάλλια για εισφορά; Να περάσουμε τα κριτήρια για τον Σεϋρού που ήταν δώρο των διοικούντων; Να δώκω ριάλλια επειδή όπου τζιαι να σε άκου τους με την πιππίλα της ιδέας της Ανόρθωσις τζιαι της Αμμοχώστου τζιαι να με πιάει το αισθηματικό μου;  Ξυπνάτε ούλλοι γιατί βρισκούμαστε σε σhειρότερο σημείο από ότι νομίζουμε. Τωρά ποιος ενα μπει; Να πάω εγιώ;? Αν είχα τα ριάλλια με τα σιήλια να πίενα.

Το 2008 έγραφε πόξω που τα γραφεία του ΠΑΠ, θάνατος σε όσους έχουν συμφέροντα στην Ανόρθωση – ΑΝΟΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ’ΛΑ,  ήντα το σβήσαν; Τζιαμέ να το θωρούν ώσπου να βκάλουν ψόφον τζείνοι που χρησιμοποίησαν το σωματείο για να ικανοποιήσουν βίτσια τους τζιαι προσωπικά συμφέροντα, πχ Ππεκρής – Ναί εν για σένα που λάλε ο Λέβι, θυμάσαι πέρσι μέστα αποδυτήρια του γσπ; Ένιχαου που θέλω να καταλήξω. Μεν ακούετε ότι σας λαλούν. Εν γυρίζετε ράσιη στην Ανόρθωση, γυρίζετε στα ανίκανα πλάσματα που τζιαμέ τόσο τζαιρό τζιαι πέρνουν μας που το κακό στο σιηρότερο. Στήριξη να φύουν τζιαι ενά βρουμε τα πόδκια μας. Θυμάστε 100 περιπτώσεις. Σιγά σιγά, ούλα με την ώρα τους. Έτσι όπως πάμε ενά μας πουλήσουν τζιαι το ΠΑΠ τζιαι να μείνουμε με δκιο σιήλη καμένα. Εγλέπετε τζιαι δείξετε νάκο την οργή σας. Ράδια, ίντερνετ, γήπεδο. Μόνο εγιώ εβαρέθηκα να τα θωρώ; Ούλλοι που γυρώ να βάλουμε το σιέρι μας. Η Ανόρθωση εν ο κόσμος της. Τζιαι οι οργανωμένοι τζιαι τζείνος που τρώει γλυσταρκά πάστη Δυτική τζιαι τζείνος που πίνει ουίσκι πάστο άνω διάζωμα τζιαι τζείνος που κνίχεται πάστην ανατολική άμαν μπαίνει τέρμα. Μεν διάτε δικαιώματα, ξυπνάτε τζιαι στηρίξετε την ΑΝΟΡΘΩΣΗ τζιαι όι το καθένα που εν τζιαμέ.

ΜΑΧΗΤΕC GB

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ