Επανέρχεται Βαλβέρδε, στην επίθεση ο Αβραάμ

Λίγο-πολύ δεμένα τα χέρια του Πάμπου Χριστοδούλου για την κατάρτιση της ενδεκάδας, μιας και λίγο οι τραυματισμοί και λίγο οι τιμωρίες, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ευελιξίας.

Ερωτηματικό αποτελεί αν ο Μάστρου διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια, ωστόσο το βαρύ σκορ της προηγούμενης αγωνιστικής μάλλον οδηγεί σε επάνοδο του Βαλβέρδ στον άσσο. Στην άμυνα οι τέσσερις θέσεις είναι καπαρωμένες από Άντιτς-Ντουάρτε στα άκρα και Ζόρζε-Ίλιτς στο κέντρο της άμυνας, λόγω των απουσίων Σιέλη-Κόλιν και προώθησης Αβραάμ στα φτερά της επίθεσης.

Στην μεσαία γραμμή το πιθανότερο σενάριο ευνοεί την τριάδα που αγωνίστηκε και στον αγώνα με την Ομόνοια, δηλαδή Σκοπελίτη-Αλέξα-Λαμπάν, αν και οι δύο εξ αυτών πέρασαν εκτός λόγω αλλαγής χωρίς να γνωρίζουμε αν έγινε λόγω τακτικής.

Στην επίθεση ο Αβραάμ θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο όπως γράψαμε και κατά την διάρκεια της εβδομάδας, ο Λαβόρδε θα είναι δεξιά, ενώ ο Ινζχάγκι φαίνεται να έχει το προβάδισμα έναντι του Οκκά για την κορυφή.

Στα «όπλα» βρίσκονται οι Ρονκάτο και Οχαγίον οι οποίοι πέρασαν σαν αλλαγή στα τελευταία παιχνίδια, δείχνοντας να κερδίζουν την εμπιστοσύνη του προπονητή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ