Διευκρινήσεις για την αυριανή Γ.Σ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, η Διοίκηση της ομάδας διευκρινίζει ότι τα εγγεγραμμένα Μέλη τα οποία θα παρευρεθούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πρέπει να έχουν τακτοποιημένες τις οφειλές τους μέχρι και το 2013. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στη Γενική Συνέλευση.

Η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου υπενθυμίζει στα Μέλη του Σωματείου μας ότι την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στις εγκαταστάσεις του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σημειώνουμε ότι δικαίωμα παρουσίας έχουν μόνο όσα εγγεγραμμένα Μέλη έχουν τακτοποιήσει πλήρως τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι του Σωματείου.

Διευκρινίζουμε ότι θα πρέπει να είναι τακτοποιημένες και οι οφειλές των Μελών για το 2013 όπως προνοεί το καταστατικό. Όσα Μέλη δεν έχουν τακτοποιημένη τη συνδρομή τους μέχρι και το 2013 δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στη Γενική Συνέλευση.

Για αποφυγή ταλαιπωρίας τη μέρα της συνέλευσης, σημειώνουμε ότι πληρωμές συνδρομών μπορούν να γίνονται καθημερινά στα γραφεία του Σωματείου, καθώς και ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας. Τη μέρα της συνέλευσης θα λειτουργήσουν συνεργεία είσπραξης συνδρομών στο χώρο της Συνέλευσης.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ