Διαλύσατε την πίστη μας για καλύτερες ημέρες

Κύριε Κάκο, εξήγα  μας πως στο καλό μπορεί να καταλήγει ένας άνθρωπος που διοικεί το ιστορικότερο σωματείο της Κύπρου στο συμπέρασμα ότι φέτος  η Ανόρθωση θα παίζει για να σωθεί. Τέτοιου είδους δηλώσεις δεν συνηθίζουν ούτε οι ομάδες που παίζουν  όντως για να αποφύγουν τη διαβάθμιση. Δηλαδή Κάκο μου για να καταλάβω, την δήλωση σου έκαμες την για να μας προετοιμάσεις ή επειδή έχεις επίγνωση της ανικανότητας που σας διακατέχει; Αν ισχύει το δεύτερο τότε σου αναγνωρίζω το ότι έχεις το γνωθι σαυτόν.

Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία δεν έχουν τελειωμό. Πριν ένα χρόνο φροντίσατε να μας πληροφορήσετε ότι το χρέος μας είναι 6 εκατομμύρια. Φέτος το χρέος  και η απογοήτευση μας διπλασιάστηκαν. Μόνο η αντοχές μας μειώνονται. Η κατρακύλα μας είναι ραγδαία και οι ευθύνες τεράστιες. Ποιος φταίει; Εγώ; Ο πατέρας μου που κάθεται στην ανατολική ή οι οπαδοί της νότιας; Μήπως φταίμε όλοι  μαζί και δεν το έχουμε καταλάβει; Και αν ναι, πως; Δεν το θέλαμε αρκετά; Δεν φωνάξαμε όσο έπρεπε; Δεν συνεισφέραμε όσο μπορούσαμε;

Θα ήθελα να μας ζητήσετε μια συγγνώμη αλλά και ούτε και αυτό θα ήταν αρκετό. Η παραδοχή των λαθών σας δεν σας απαλλάσσει από αυτά, αλλά θα ήταν μια καλή αρχή. Εσείς αντιθέτως προτιμάτε να μας εμπαίζετε με κάθε δυνατό  τρόπο και να μας προκαλείτε. Ακόμη και να είχαμε όλη την καλή θέληση να σας στηρίξουμε, η ελάχιστη νοημοσύνη που διαθέτουμε μας αποτρέπει. Πικράνατε τον κόσμο και τον απογοητεύσατε  Δεν έχετε επίγνωση του βάρους της ευθύνης σας; Την περηφάνια του πρόσφυγα δεν την σκέφτεστε;

Έχουμε σιχαθεί να ακούμε ότι φταίει ο κόσμος που δεν είναι ενωμένος. Μια χαρά μονιασμένοι ήμασταν φέτος μέχρι το σημείο που αποδειχτήκατε παντελώς ανίκανοι να κερδίσετε το πιο εύκολο πρωτάθλημα που χάθηκε ποτέ. Φτάσαμε σε σημείο να μην μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη για τα αποτρόπαια λάθη σας. Μόλις πούμε τη γνώμη μας κατηγορούμαστε ότι είμαστε κολλημένοι, προσωπολάτρες και ότι θέλουμε το κακό της ομάδας! Ας μιλήσουμε λογικά. Το κακό της ομάδας και να το θέλαμε και να το επιδιώκαμε, χειρότερα από εσάς που θέλετε το καλό της δεν θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει. Σε κάθε περίπτωση κριτικής μας αποστομώνετε με το επιχείρημα της ενότητας.  Την ενότητα μας εσείς την διαλύσατε. Όπως ακριβώς  διαλύσατε και την πίστη μας για καλύτερες μέρες.

Πήρατε μια ομάδα  που ήταν υπόδειγμα και με τις κινήσεις σας την καταντήσατε παράδειγμα προς αποφυγή. Κάθε φορά προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν θα διαπράξετε άλλο λάθος και κάθε φορά με διαψεύδετε. Την Ανόρθωση μας σας τη εμπιστευόμαστε σαν παρακαταθήκη ιερή και το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνετε είναι να την διαφυλάξετε σαν κόρη οφθαλμού. Πως τολμάτε να μας απειλείτε με εξαφάνιση του σωματείου υπό τις όποιες προϋποθέσεις ;Η Aνόρθωση δεν είστε εσείς με τα κοστούμια και τις μεγαλοστομίες. Είμαστε εμείς με τα μπλε κασκόλ και την τεράστια υπομονή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ