Γενική Συνέλευση: Ανέλαβε την ευθύνη για την απώλεια του τίτλου ο Κάκος

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, όπου θα τεθούν επί τάπητος ότι αφορά την ομάδα μας, και κυρίως το οικονομικό. Στη Συνέλευση βρίσκονται γύρω στα 350 μέλη του Σωματείου, ενώ εκεί βρίσκεται και ο Ανδρέας Παντελή αλλά και ο Αντώνης Δημητρίου, όχι όμως οι Κίκης Κωνσταντίνου και Χριστάκης Πίττας.

Μιλώντας στη Συνέλευση, ο Πρόεδρος του Σωματείου ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη για την απώλεια του τίτλου, ενώ στη συνέχεια άρχισε να κάνει την ανασκόπηση της χρονιάς.

Για το χρέος της ομάδας, ανέφερε πως ανέρχεται στα 13 εκ. Ευρώ αλλά από αυτά, τα 5 αφορούν άμεσες υποχρεώσεις του σωματείου.

Ο κ. Κάκος ανέφερε πως ίσως ήταν λάθος η απομάκρυνση Λέβι, αλλά τόνισε πως ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν ευθύνεται για το ότι χάθηκε ο τίτλος. Ο Πρόεδρος ήταν επίσης λάβρος κατά της διαιτησίας που αντιμετώπισε η ομάδα μας την φετινή χρονιά.

Είπε επίσης πως προσπάθησε να πείσει, μέσω του Ανδρέα Παντελή, τον Τιμούρ Κετσπάγια να επιστρέψει στην Ανόρθωση κάτι που δεν κατέστη δυνατό, καθώς όπως είπε ο Τιμούρ δεν ήταν θετικός στο να επιστρέψει στην Ανόρθωση.

Για τη μεταγραφή Λαβόρδε, ανέφερε πως το ποσό που θα πάρει η ομάδα μας είναι 1,2 εκατομμύρια Ευρώ, και πως υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης 20% για την Ανόρθωση. Ανέφερε επίσης πως η πρώην ομάδα του Κολομβιανού, δεν έχει δικαίωμα σε κάποιο ποσό από αυτή τη μεταγραφή.

Το κείμενο ανανεώνεται

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ