Γίναμε κομπάρσοι λόγω ενότητας!

@Ωραία μας τα είπαν στην συνέλευση. Τα τελευταία πέντε χρόνια τους/μας έφταιξαν όλα τα άλλα εκτός από εμάς, τώρα που εξαλείφθηκαν όλες οι άλλες πιθανές δικαιολογίες μειώνουμε το μπάτζετ. Δεν το μειώνουμε απλά, άλλα το χρησιμοποιούμε και ως άλλοθι. Ξέρετε μειωμένο μπάτζετ, δεν πάμε για διακρίσεις, πάμε μόνο για διάσωση. Τόσα χρονιά δηλαδή που μας λέγατε ότι πηγαίναμε τι καταλάβαμε; Χρεώναμε το φτωχό και άμοιρο σωματείο για να ικανοποιήσουμε τα βίτσια μας, φέρναμε το κάθε αποτυχημένο στην Κύπρο,  τον αδροπληρώναμε και τον αποδεσμεύαμε και στο τέλος έφταιγε η ενότητα.

@Τα μπάτζετ δεν φέρνουν τίτλους, οι τίτλοι έρχονται με σωστή μεθοδική δουλειά κάτι που μας είναι άγνωστο ιδίως στα διοικητικά στρώματα.

@Χρέη μη βιώσιμα είχαμε και επί Κίκη στην δεκαετία του 90 αλλά εκεί πήραμε πέντε πρωταθλήματα, έφυγε ο Κίκης και είχαμε κατορθώματα να θυμόμαστε και να καμαρώνουμε.

@Ο μακαρίτης ο Θεοχάρους με την διορατικότητα που είχε, σύνδεσε άρρηκτα το όνομα του με το Αντώνης Παπαδόπουλος, καθώς ήταν ο πρόεδρος που αγόρασε την γη που ήταν χτισμένο το γήπεδο δίνοντας την ευλογία στην ομάδα να έχει γήπεδο δικό της και ιδιόκητο. Πήρε ένα κύπελλο και έχρισε προπονητή τον Τιμούρ Κετσπάγια.

@O Ανδρέας Παντελή ανέλαβε μια ομάδα διαλυμένη και γράφτηκε στην ιστορία ως ο πρόεδρος της πρώτης κυπριακής ομάδας που έλαβε μέρος στο Champions League. Πρόλαβε και πήρε δύο πρωταθλήματα.

@Τώρα τι;  χρέη έχουμε από διακρίσεις όμως γιοκ. Ναι, δεν γίναμε Ανόρθωση για τίτλους όμως  ο Ανορθωσιάτης δεν μπορεί να ανεχθεί τον εμπαιγμό. Εδώ και χρόνια μας περιπαίζουν κανονικά, όταν κάτι πάει στραβά  ξεπροβάλει η ατάκα δεν είχαμε ενότητα.

@Το ΑΠΟΕΛ τα τελευταία πέντε χρόνια πήρε τρία πρωταθλήματα, μπήκε δύο φορές ομίλους και πήγε στους οκτώ

@Η Ομόνοια πήρε 2 κύπελλα και ένα πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη αποκλείστηκε από ομάδες που δεν ντρέπεσαι να πεις το όνομα τους.

@Η ΑΕΛ πήρε ένα πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια, συμμετείχε σε δύο τελικούς κυπέλλου και συμμετείχε στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

@Η ΑΕΚ από την δεύτερη κατηγορία που ήταν, ανέβηκε, δούλεψε σωστά και μπήκε σε ομίλους του Europa League.

@Ο Απόλλωνας πήρε 2 κύπελλα και στην μοναδική του ευρωπαϊκή παρουσία αποκλείστηκε από ομάδα της Ρωσίας.

@Εμάς κύριοι, τα τελευταία πέντε χρόνια το επίτευγμα μας ήταν ότι διεκδικήσαμε –με μειωμένες πιθανότητες- το 2010, 2012 και 2013 πρωτάθλημα μέχρι την 30η αγωνιστική. Συμμετείχαμε μία φορά στα ημιτελικά του κυπέλλου. Για ευρωπαϊκή διάκριση άστα, γίναμε η χαρά των Βαλκανίων.

@Όλοι οι πιο πάνω είχαν ενότητα εμείς μόνο διχασμό.

@Όλοι δούλευαν λανθασμένα, αλλά εμείς σωστά. Η ενότητα δεν μας άφησε να έχουμε διακρίσεις

@Όλοι απέτυχαν στις μεταγραφές και στους προπονητές που έφεραν, τους τα πήραν οι μιζαδόροι. Εμείς οι καημένοι πετύχαμε στις μεταγραφές αλλά δεν τις άφησε η ενότητα να παίξουν την μπαλίτσα που ξέρουν.

@Την ώρα που αποδεσμεύαμε τον Τόμασιτς η ενότητα ζήτησε τέσσερα μηνιάτικα μπροστά.

@Η καραμέλα της  ενότητας κύριοι, πάει τελείωσε. Ο κόσμος το έδειξε φέτος ότι είναι ενωμένος. Κάποιους άλλους στα ψηλά στρώματα τους βοηθά να την διατηρούν και την πλασάρουν. Η ενότητα είναι το φέσι της ανικανότητας ορισμένων να σταθούν αντάξιοι της ιστορίας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Είναι το τέλειο άλλοθι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ