Αρχίζει η οικονομική εκστρατεία

Ανακοίνωση εξέδωσε μόλις τώρα η Διοίκηση της ομάδας μας στην οποία κάνει λόγο για την απαρχή της οικονομικής εκστρατείας που αφορά τη σωτηρία του Συλλόγου από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Την Τετάρτη στη Γενική Συνέλευση το Σωματείο μας εξέπεμψε SOS. Καθημερινά τα χρέη σφίγγουν τη θηλιά γύρω από την Ανόρθωση μας.

Η Διοίκηση τήρησε την υπόσχεση της, είπε αλήθειες κι έδωσε την πραγματική διάσταση των οικονομικών δεδομένων του Σωματείου.

Όλοι μαζί δώσαμε υπόσχεση και όρκο ότι αφήνουμε οριστικά και αμετάκλητα πίσω όλα όσα μας δίχασαν το 2008 και παράλληλα υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλο να δώσουμε μαζί τη μάχη της επιβίωσης της αγαπημένης μας Ανόρθωσης.

Έφτασε η ώρα να περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις. Το παιχνίδι του Σαββάτου ας αποτελέσει την απαρχή μιας μεγάλης οικονομικής εκστρατείας που σκοπό θα έχει την αποπληρωμή των χρεών μας, την επιβίωση του Σωματείου μας και τις βάσεις για να μεγαλουργήσει ξανά η ομάδα μας.

Εμείς οι 350 που βρεθήκαμε στη Γενική Συνέλευση δώσαμε την υπόσχεση να λειτουργήσουμε ως «δορυφόροι» αυτής της μεγάλης προσπάθειας που ξεκινά από το Σάββατο.

Καλούμε τους χιλιάδες των Ανορθωσιατών να δηλώσουν παρών στο πρώτο κάλεσμα αυτής της οικονομικής εκστρατείας στέλνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε ανταποκρινόμενοι στην ιστορία και στα όσα πρεσβεύει για τον κάθε ένα από εμάς το Σωματείο που λέγεται Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Ας κατακλύσουμε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» δηλώνοντας παρόντες στο κάλεσμα του Φοίνικα με στόχο την αναγέννηση του Σωματείου μας μέσα από τις στάχτες του. Γιατί η Ανόρθωση είμαστε όλοι εμείς.

Με απόφαση του Σωματείου η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά, όμως καλούμε όλο τον κόσμο (μαζί και τους κατόχους καρτών διαρκείας και τους κατόχους θέσεων στα θεωρεία του σταδίου) να προμηθευτούν εισιτήρια. Ακόμη και όσοι μπορούν ας προμηθευτούν και 2 και 3 εισιτήρια (βοηθούμε μόνο την ομάδα μας και κανένα άλλο), συνδράμοντας έτσι στην οικονομική εκστρατεία με στόχο την επιβίωση του αγαπημένου μας οικοδομήματος.

Προπώληση εισιτηρίων δεν θα γίνει και τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο από τα ταμεία του σταδίου την ημέρα του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 15.30.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ