ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ανακοίνωσαν Κασσιανό για προπονητή

Αυτό που ζούμε σήμερα δεν υπάρχει. Και ενώ όλοι περίμεναν το τέλος των συζητήσεων Κάκου – Πάμπου για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, μπαμ και κάτω η ανακοίνωση του Σωματείου για πρόσληψη του Χριστάκη Κασσιανού ως προπονητή της ομάδας. Με τον κ. Κασσιανό δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, ο οποίος μάλιστα χαίρει της εκτίμησης μας. Αυτό που μας προβληματίζει είναι ο εμπαιγμός της διοίκησης Σάββας Κάκου, ανακοινώνοντας τον Κασσιανό ως προπονητή της ομάδας την ίδια ημέρα που είχαν συζητήσεις με τον Πάμπο Χριστοδούλου. Πότε τα προλάβατε όλα αυτά κύριε Κάκο; Θα επανέλθουμε σε λίγο.

Η ανακοίνωση της πρόσληψης Κασσιανού:

«Η Επιτροπή προγραμματισμού της Ανόρθωσης Αμμοχώστου στην σημερινή της έκτακτη συνεδρία, έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα ενώπιον της αποφάσισε όπως δεν συνεχίσει την συνεργασία της με τον Πάμπο Χριστοδούλου. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χριστοδούλου και τους συνεργάτες του, Ανδρέα Μαυρή και Σωτήρη Χαραλάμπους για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στο μέλλον.

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι ο Χρήστος Κασσιανός είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας και αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα του. Η συμφωνία προνοεί ένα χρόνο συνεργασίας.

Ο λόγος της επιλογής του κ.Κασσιανού έχει να κάνει με το γεγονός ότι υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων, φιλοσοφίας και στόχων, βάση πάντοτε και των εντολών της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για πολιτική λιτότητας με πρώτιστο θέμα την επιβίωση του Σωματείου μας. Ο νέος μας τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά και την ομάδα και όλο το οικοδόμημα της Ανόρθωσης. Γνωρίζει ακριβώς τι εστί Ανόρθωση, τι πρεσβεύει αυτό το Σωματείο και τις δυσχερής οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.

Από την πλευρά της η Ανόρθωση εμπιστεύεται ένα δικό της άνθρωπο που πάντα συνείσφερε και οικονομικά βάζοντας το χέρι στην τσέπη, ένα βέρο Ανορθωσιάτη και Αμμοχωστιανό, ένα άνθρωπο που δεν σκέφτηκε καθόλου την αμοιβή του και τα συμβόλαια, ανταποκρίθηκε και πάλι στο κάλεσμα της αγαπημένης του ομάδας ως πιστός στρατιώτης της Ανόρθωσης και έρχεται με όρεξη, πάθος και φιλοδοξίες να βοηθήσει όπως το έπραξε με μεγάλη επιτυχία και στο παρελθόν όπου τα πράγματα ήταν και πάλι δύσκολα.

Ο κοινός στόχος είναι ότι ανεξαρτήτως του αισθητά μειωμένου προϋπολογισμού η Ανόρθωση να παλεύει για το καλύτερο και συνάμα να αρχίσει η οικονομική εξυγίανση του Σωματείου.

Τον καλωσορίζουμε λοιπόν, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του και τον διαβεβαιώνουμε ότι θα έχει την απόλυτη στήριξη μας, πράγμα το οποίο οφείλουμε να κάνουμε όλοι ανεξαιρέτως. Από σήμερα ξεκινούμε ξανά και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε γιατί εμείς οι Ανορθωσιάτες έχουμε μάθει να μην φοβόμαστε στα δύσκολα αλλά να παλεύουμε, να επιβιώνουμε και να μεγαλουργούμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ