Ανακοίνωση anorthosis24.net

Μετά μεγάλης μας λύπης, απόψε αναστείλαμε τη δυνατότητα σχολιασμού από τους αναγνώστες. Αιτία, η απίστευτη χυδαιολογία και αντεγκλήσεις μεταξύ σχολιαστών σε ορισμένα άρθρα.

Σκοπός μας είναι το καλό της Ανόρθωσης – όπως το αντιλαμβανόμαστε τουλάχιστον – και δεν θα ανεχθούμε η ιστοσελίδα μας να γίνει πεδίο αντιπαραθέσεων και ανώνυμων αλληλοεξυβρίσεων και κατηγοριών. Όταν γινόταν έντονη κριτική σε άρθρα μας, ουδέποτε μας πέρασε από το μυαλό να κλείσουμε τα σχόλια. Τώρα όμως που επιχειρείται η πόλωση ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας, αποφασίσαμε να βάλουμε φρένο.

Από την άλλη, δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να στερήσουμε το δικαίωμα λόγου στον οποιονδήποτε, φτάνει να γίνεται με μια στοιχειώδη επωνυμία. Είτε σχολιάζοντας τα άρθρα στη σελίδα μας στο facebook και το twitter, είτε αποστέλλοντας ολοκληρωμένες θέσεις στο [email protected], τις οποίες και ευχαρίστως φιλοξενούμε.

Στους οκτώ μήνες λειτουργίας μας είχαμε, έχουμε και θα έχουμε ως μοναδικό γνώμονα και σκοπό το συμφέρον της Ανόρθωσης. Δεχθήκαμε κριτική ενίοτε έντονη και άλλοτε πιο ήπια. Σπαταλήσαμε χρόνο και χρήμα για να διατηρούμε την ιστοσελίδα ζωντανή, δίχως κανένα κέρδος. “Γραμμή” μας είναι η σκέψη και η κρίση των μελών μας.

Τέλος, μπορεί η κίνηση αυτή να πλήξει την επισκεψιμότητα μας ως ιστοσελίδα, αλλά ως διαχειριστική ομάδα δεν πρόκειται να κάνουμε αυτά που κοροϊδεύαμε. Δεν είναι στόχος μας να μετατραπούμε σε διαδικτυακούς αστυνομικούς, ούτε ρόλος μας να κάνουμε τις δικτυακές νταντάδες, λογοκρίνοντας ή διαγράφοντας σχόλια.

Απολογούμαστε σε όλους όσους χρησιμοποιούσαν εποικοδομητικά το βήμα που προσφέραμε και τους περιμένουμε στο [email protected]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ