Έρχεται η χρονιά του Κύπριου

Αναμφίβολα, οι εξελίξεις στην ομάδα μας τους τελευταίους μήνες, προμηνύουν μεγάλη συνεισφορά των Κύπριων ποδοσφαιριστών στην ποδοσφαιρική χρονιά που μας έρχεται. Εδώ και αρκετά χρόνια, η ομάδα βασιζόταν στους δεκάδες ξένους και κοινοτικούς ποδοσφαιριστές που έρχονταν στο Αντώνης Παπαδόπουλος, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων ήρθαν και δεν ακούμπησαν.

Με την απόκτηση του Χριστάκη Κασσιανού ως προπονητή της ομάδας, και την οικονομική στενότητα, σίγουρα η ομάδα του χρόνου θα βασιστεί σε μεγάλο ποσοστό στον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Νεαρούς και μάλιστα πολύ ταλαντούχους, έχουμε αρκετούς στην ομάδα μας. Το σημαντικό όμως είναι αυτοί οι νεαροί να πάρουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής, κάτι που είμαστε σίγουροι πως θα γίνει με τη νέα χρονιά.

Άλλωστε, από τη στιγμή που δεν θα κινηθούμε για απόκτηση πρωτοκλασάτων ξένων ποδοσφαιριστών, γιατί να μην δοθεί η ευκαιρία στους νεαρούς Κύπριους της ομάδας, που σίγουρα σαν ποιότητα υπερτερούν από τους περισσότερους συναδέλφους τους που θα μας πλασάρουν οι διάφοροι μάνατζερ αυτό το καλοκαίρι;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ