Έναρξη προετοιμασίας στις 10 Ιουνίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Διοίκηση της ομάδας μας, ενημερώνει ότι στις 10 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν ενώ όπως αναφέραμε και νωρίτερα, στις 28 Ιουνίου η αποστολή θα μεταβεί στην Ολλανδία για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωση Αμμοχώστου σας ενημερώνει για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014.

Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών μας στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιουνίου και η πρώτη επίσημη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Στις 28 Ιουνίου η ομάδα μας θα αναχωρήσει για την Ολλανδία και συγκεκριμένα για το προπονητικό κέντρο Golden Tulip Victoria Hoenderloo, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει τέσσερις φιλικούς αγώνες. Τόσο οι ημερομηνίες όσο και οι αντίπαλοι θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η επιστροφή της ομάδας μας στην Κύπρο είναι στις 9 Ιουλίου και ο πρώτος επίσημος αγώνας για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League είναι στις 18 Ιουλίου. Τον αντίπαλο μας θα τον γνωρίζουμε μετά την κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στη Νιόν της Ελβετίας»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ