Πέρασαν στα ψιλά

Μέσα στο γενικότερο κλίμα απογοήτευσης και κατήφειας, η απόδοση του Λεόντιου Τράττου και των βοηθών του πέρασε ασχολίαστη. Ξεκαθαρίζουμε ότι το εν λόγω κείμενο δεν παραγνωρίζει την μέτρια παρουσία ποδοσφαιριστών και προπονητή, αλλά επικεντρώνεται σε θέματα διαιτησίας.
Μόλις στο 4ο λεπτό ο Λαβόρδε τσιμπά την μπάλα από τον Χαραλαμπίδη ο οποίος κλωτσά εντελώς απρόκλητα τον Κολομβιανό, που επιλέγει να διατηρήσει την ισορροπία του στην προσπάθειά του να βγάλει την ομάδα στην αντεπίθεση.
Αμέσως μετά την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Αλέξα, ο Τζιόλης πατά στον αστράγαλο τον Ρουμάνο μέσο εντούτοις το μόνο που αποκομίσαμε ήταν το φάουλ.
Στο 36ο λεπτό ο Κλουκόφσκι κρατάει τον Ρέζεκ από το χέρι και στην συνέχεια πέφτει άτσαλα πάνω του, εντούτοις ο Τράττος αν και είχε καθαρό οπτικό πεδίο άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ των φιλοξενουμένων, ο σκορερ αν και κιτρινισμένος χειρονομεί προς την κερκίδα μας αλλά παραμένει ατιμώρητος, γεγονός που δεν έγινε στο παρελθόν με τους Αλέξα και Σπατάτσιο στα παιχνίδια με Ομόνοια.
Αυτό που (δεν) ξενίζει είναι ότι οι φάσεις των αντιαθλητικών μαρκαρισμάτων από πλευράς φιλοξενουμένων, δεν καταγράφηκαν από κανένα τηλεοπτικό φακό. Επίσης αυτό που ξενίζει είναι η άνεση με την οποία συμπεριφέρονταν στον διαιτητή οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ στις περιπτώσεις που τους καλούσε κοντά του για παρατηρήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ