Να μείνουν στα σπίτια τους!

Γεια σας φίλοι μου,

Πολλοί από εμάς, αν όχι όλοι, είμαστε πικραμένοι και απογοητευμένοι από την χθεσινή παρουσία της ομάδας μας και την ήττα. Αυτό είναι φυσιολογικό καθώς οι ελπίδες που είχαμε για τον τίτλο έχουν ελαχιστοποιηθεί. Ο Ρόνι Λέβι έφυγε και τώρα είναι η ώρα για μια σωστή επιτέλους απόφαση από τη Διοίκηση της ομάδας μας. Να βρεθεί ένας ικανός προπονητής ο οποίος να μπορεί να ανασυντάξει την ομάδα και να την φέρει στο σωστό δρόμο.

Πολύ λίγοι είναι αυτοί που πιστεύουν ακόμα για τον τίτλο, ανάμεσα τους όμως και εγώ. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Η ποιότητα της ομάδας μας ξεπερνά τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος σε μεγάλο βαθμό.Οι τελευταίες άσχημες εμφανίσεις και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν είναι τυχαία. Υπάρχουν κάποιοι εσωτερικοί λόγοι και αυτό είναι εμφανέστατο. Όμως, η πρόσληψη νέου προπονητή στην ομάδα θα αλλάξει πολλά πράγματα και πρώτα πρώτα την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών που είναι πολύ σημαντικός παράγοντας ενόψει των τελευταίων 6 παιχνιδιών.

Ας κρατήσουμε όλοι μια στάση αισιδοξίας και να στηρίξουμε την ομάδα στα εναπόμειναντα 6 παιχνίδια. Οι ποδοσφαιριστές το θέλουν πολύ παρά τις όποιες αμφιβολίες υπάρχουν. Έχουν και αυτοί τις δικές τους ευθύνες βεβαίως αλλά όπως ανέφερα και προηγουμένως, η κάθοδος νέου προπονητή αλλάζει ταυτόχρονα πολλά πράγματα στην ομάδα.

Είμαστε η Ανόρθωσις, το ιστορικότερο Σωματείο της Κύπρου και θα κυνηγήσουμε τις όποιες ελπίδες μας έχουν απομείνει. Δεν θα παραλείψω να εκφράσω την δική μου αισιοδοξία για τον τίτλο όσο και αν ακούγεται γελοίο. ΝΑΙ φίλοι μου. Έχουμε την ομάδα, έχουμε το σύνολο να πετύχουμε το 6 στα 6 και να σηκώσουμε το τρόπαιο. Όσοι δεν το πιστεύουν να μείνουν στα σπίτια τους. Οι υπόλοιποι θα το παλέψουμε μέχρι τέλους!

Ίσως να μην είναι η καλύτερη ώρα για αυτά, αλλά οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Άμεση ανασύνταξη δυνάμεων και πάμε καθ’οδόν για 6 νίκες τίτλου.
Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!

-ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-

Σας χαιρετώ,
Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ