Ματώστε την Φανέλα

Ανορθωσιάτες και Ανορθωσιάτισσες μου,

μετά από παρατεταμένη απουσία η στήλη του “Δικηγόρου του Διαβόλου” επιστρέφει κοντά σας.

Τι έχουμε λοιπόν; Όλα στραβά και ανάποδα. Από την οικονομία του τόπου μέχρι το ποδόσφαιρο τζαι το αγαπημένο μας Σωματείο. Από το +6 στο -6, νίκη έσιει να σταυρώσουμε που τον τζαιρό που υπήρχε η Λαϊκη Τράπεζα, ο Ρέζεκ έσιει να βάλει γκόλ που τον τζαιρό που το αποερλ είσιε λεφτά τζαι η άμυνα μας έσιει να φανεί που τον τζαιρό που μας ετάσσαν ότι εν θα μας “εκουρέφκαν”.

Το τι εμεσολάβησε, το τι φταίει κλπ αναλύσαμεν τα στη σελίδα 250.000 φορές τζαι εν έχω πραγματικά ΚΑΜΙΑ διάθεση να μπώ στον χορό του “τι φταίει”. Έχω διάθεση όμως να κατέβω στη πουτανούπολη τζαι να πανηγυρίσω Νίκη. ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΘΚΙΑΟΛΕ; ΝΙΚΗ! ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Κατεβαίνουμε στο ΓΣΠ με μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ απουσία. Τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, που κάποιοι αποφασίσαν να φταίξουν για την κατάντια της Ομάδας. Σεβαστή η απόφαση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Έχουν τζαι τζείνοι το δίκαιο τους.

Εσκέφτηκα τζαι γώ να μεν πάω. Που την άλλη όμως… Γίνεται να καταβαίνει εκτός έδρας η Ανόρθωση τζαι να μεν είμαι τζιαμέ; Εν αδύνατο. Να παίζει η Ανορθωσάρα τζαι να παίζω τάβλι στο καφενείο του χωρκού; Εν δυνατό να αφήσω τον Φοίνικα μόνο του; ΑΔΥΝΑΤΟ!

Το ίδιο σκέφτουνται τζαι οι υπόλοιπο απλοί Ανορθωσιάτες που εννα κατεβούν που τες 4 γωνιές της Κύπρου για να πανηγυρίσουν το Διπλό στο κωλοστάδιο μιας χωρκατούπολης που μας το εβαφτήσαν τζαι “στολίδι”.

Όσο αφορά τους παίχτες: Παίξετε μάππα. Νικάτε τζαι φύετε που το γήπεδο με ΑΙΜΑ πας τες φανέλλες σας. Δικό σας, δικό τους, του διαιτητή, εν με ενδιαφέρει. Θέλω ΠΑΘΟΣ τζαι ΝΙΚΗ.

Λοιπόν,  14/4/13 ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ.

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

ΜΟΝΟ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ