Θα τα καταφέρουμε!

Χθες βράδυ, πληροφορηθήκαμε το όνομα του νέου προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας, μετά από την απομάκρυνση του Ρόνι Λεύι. Οι τελευταίες απώλειες βαθμών – αυτοκτονία – και η απομάκρυνση μας από την κορυφή, δεν άφηναν περιθώρια ούτε στη διοίκηση αλλά ούτε και στον κόσμο, ο οποίος ζητούσε έντονα την απομάκρυνση του Λεύι τις τελευταίες αγωνιστικές.

Αν και υπήρξαν πολλές αντιδράσεις για την επιλογή του Πάμπου Χριστοδούλου, λόγω χειρονομιών του εναντίον των φιλάθλων της ομάδας μας πέρσι, εντούτοις θεωρώ ότι ήταν ο καταλληλότερος για να αναλάβει την ομάδα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Είμαστε έξι αγωνιστικές πριν το τέλος, με έξι ντέρμπι, χωρίς να έχουμε το περιθώριο για απώλειες βαθμών. Ο Πάμπος είναι γνώστης του Κυπριακού ποδοσφαίρου και της ομάδας μας, έχει πείσμα και στόχο να είναι πάντα νικητής.

Η αλλαγή προπονητή έφερε αισιοδοξία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο δύσκολο και αν φαντάζει τη δεδομένη στιγμή. Ποιοτικούς παίκτες και καλή ομάδα διαθέτουμε, οπότε έχουμε κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε σε αυτό τον τίτλο και αν στηρίξουμε την ομάδα μας τώρα στα δύσκολα τελευταία παιχνίδια, πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε νικητές αυτού του μεγάλου μαραθωνίου.

Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να καλωσορίσω τον Πάμπο Χριστοδούλου στην ομάδα μας και να του αφιερώσω το τραγούδι της ημέρας, για καλή αρχή. Το Σάββατο θα βρισκόμαστε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»  για τον αγώνα που θα δώσει η Ανορθωσάρα μας κόντρα στην Άεκ, γιατί ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να αφήσουμε τη μεγάλη μας αγάπη μόνη.

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΕΣΕΙΣ;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ