Η φημολογία για Τιμούρ

Η περίπτωση του πλέον πετυχημένου τεχνικού στην ιστορία του σωματείου είναι φυσιολογικό να επανέρχεται στην επικαιρότητα όχι μόνο όταν βρισκόμαστε σε αναζήτηση προπονητή, αλλά και όταν… δεν παίρνουμε τρίποντα. Η αλήθεια είναι ότι στο πρόσφατο παρελθόν βολιδοσκοπήθηκαν οι προθέσεις του, εντούτοις το συμβόλαιο που διατηρεί με την εθνική Γεωργίας δεν του παρέχει την δυνατότητα να εργοδοτηθεί παράλληλα σε ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Ίσως αν γίνουν προσπάθειες για επαναφορά του Τιμούρ στο Αντώνης Παπαδόπουλος να μπορούσε να ξεπεραστεί το «εμπόδιο» της Εθνικής Γεωργίας, αλλά επαναλαμβάνουμε, όσα ακούγονται για τον Τιμούρ σήμερα, είναι μόνο φημολογία και τίποτε περισσότερο. Αν πράγματι έγιναν κάποιες βολιδοσκοπήσεις προς τον Τιμούρ, αυτό θα διαφανεί τις επόμενες ώρες. Κάποιες ιστοσελίδες, προφανώς για να κερδίσουν κάποια κλικς περισσότερα, εμπλέκουν το όνομα του Τιμούρ με πηγαίους τίτλους, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα το χειροπιαστό.

Ένα ενδεχόμενο που μπορεί να εξεταστεί όμως, είναι να βολιδοσκοπηθεί ο Τιμούρ για να αναλάβει την ομάδα για τη νέα χρόνια, αν η διοίκηση της ομάδας προχωρήσει στην απόκτηση προπονητή μόνο για τους έξι αγώνες των πλέι οφ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ