Είμαστε (και θα είμαστε) ΠΑΝΤΑ εδώ!

Με το τέλος του σημερινού αγώνα και όπως ήδη δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας, Πάμπος Χριστοδούλου, το πρωτάθλημα δεν βρίσκεται στα δικά μας πόδια και η κατάκτηση του  τίτλου είναι σχεδόν αδύνατη.

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η κατάληξη του φετινού πρωταθλήματος θα ήταν τέτοια για την ομάδα μας, αφού η σεζόν είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για εμάς. Μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου, βρισκόμασταν στην πρώτη θέση, με σημαντική βαθμολογική διαφορά από το δεύτερο, με την καλύτερη άμυνα και επίθεση που πρόσφερε τρελά πανηγύρια με τα γκολ της.

Από το Φεβρουάριο η κατρακύλα/ατυχία/αδικία δεν λέει να μας  αφήσει επιτέλους στην ησυχία μας. Σήμερα βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, να παλεύουμε για να κρατήσουμε και τη δεύτερη θέση, εκτός κυπέλλου, με μια άμυνα που παραπαίει και μια επίθεση που έπαθε αφλογιστία.

Και όμως είμαστε ακόμα εδώ! Στο αποδείξαμε και σήμερα, δεν σε αφήσαμε και δεν θα σε αφήσουμε μόνη ποτέ. Είσαι ότι μας έχει απομείνει από την πολυαγαπημένη Αμμόχωστο, που ποτέ δεν γνωρίσαμε και ήσουν η αιτία για να λατρέψουμε. Όσο και να μας πληγώνεις κανένα πρωτάθλημα ή κύπελλο δεν αξίζει για να σε εγκαταλείψουμε.

Το έχω πει πάμπολλες φορές: η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα, δεν είναι τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα και οι επιτυχίες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι ιδανικό, αγώνες, κοινωνική προσφορά, ότι έχει μείνει να μας θυμίζει την αγαπημένη μας Αμμόχωστο, ολόκληρή μας η ζωή!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ