Παραπομπή για σοβαρά επεισόδια: ποτήρι και χιλιάρικο

Στη Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ παραπέμπεται για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην Ομόνοια η ομάδα μας, με την κατηγορία που μας προσάπτεται να είναι τα “σοβαρά επεισόδια”.

Αντιληφθήκατε εσείς σοβαρά επεισόδια; Και όμως, τα πέντε πλαστικά ποτήρια που ρίχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο από Δυτική και Ανατολική εξέδρα, ένα εκ των οποίων γεμάτο με… φραπέ(!) κατέληξε στο πόδι του βοηθού διαιτητή, θα μας κοστίσουν κατά πάσαν πιθανότητα πέντε χιλιάρικα!

Θα μπορούσαμε να αρχίσουμε να γράφουμε το γνωστό κατεβατό για την αδικία των νόμων της ΚΟΠ, τον τρόπο που εκδικάζει η Δικαστική κοκ. Η ουσία ποιά είναι όμως; Ότι πέντε άτομα, οπλισμένα με… πλαστικά ποτήρια, μας κόστισαν πέντε χιλιάρικα. Κάποτε πρέπει να αντιληφθούμε τη ζημιά που εμείς οι ίδιοι προξενούμε στο Σωματείο μας. Ναι εκνευριζόμαστε, δικαίως αγανακτούμε από συμπεριφορές αντιπάλων, πολλές φορές τρελαινόμαστε με ενέργειες διαιτητών. Ωστόσο, ούτε ποτήρια πετούμε οι πλείστοι, ούτε καρέκλες σπάμε. Γιατί πρέπει πάντα να βρίσκονται οι τρεις-τέσσερις-πέντε που θα το κάνουν; Τι πετυχαίνουν πέραν της τιμωρίας όλων μας; Και μετά είναι οι ίδιοι πιθανότητα που έχουν το θράσος να κατηγορούν άλλους – τα παιδιά τους – ότι κάνουν επεισόδια. Ε μα και τα παιδιά τους μεγάλους μιμούνται.

Όποιος δεν κρατά την ψυχραιμία του, ας κάθεται στο σπίτι να βαρά το τραπέζι και να πετά ποτήρια στην τηλεόραση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ