Πέντε κόκκινες στο Παπαδόπουλος…

Πέντε κόκκινες στα 14 παιγνίδια που έδωσε εντός έδρας, μετράει η ομάδα μας φέτος. Ένα στα τρία παιγνίδια στην έδρα μας λοιπόν, μετρούμε μία κόκκινη, με τις περισσότερες να είναι από αμφισβητούμενες έως ανύπαρκτες.

Η πρώτη ήταν στο παιγνίδι με την Ένωση για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν ο Μπαράκ Ιτζάγκι δέχθηκε την απευθείας κόκκινη για ένα φάουλ που μπορούσε να μην δοθεί ούτε η κίτρινη.

Η δεύτερη ήταν στο παιγνίδι με την Ομόνοια, όταν ο Ίλιτς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε φάση όμως όπου του προηγήθηκε φάουλ από τον Φρέντι το οποίο δεν δόθηκε.

Η τρίτη ήταν στο παιγνίδι με την ΑΕΛ, όπου ο Τσαγγάρης έδωσε αυστηρή δεύτερη κίτρινη στο Βαλεντίνο Σιέλη ο οποίος βρήκε μπάλα.

Η τέταρτη ήταν στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα, όπου ο Ζόρζε δέχθηκε την κόκκινη σε μία φάση όπου ξεκίνησε από σπρώξιμο του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα.

Και η πέμπτη, χθες με την ΑΕΚ όπου ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Λάρνακας έκανε βουτιά πάνω από τον Βαλβέρδε, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας μας να δεχθεί απευθείας κόκκινη, και καπάκι το τέρμα από την εκτέλεση φάουλ…

Τα σχόλια περιττά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ