Πάμε για το έκτο!

Το έκτο κύπελλο στην ιστορία μας διεκδικούμε απόψε (20:00) στο Κίτιον, στο μεγάλο τελικό απέναντι στον Απόλλωνα.

Οι πρωταθλήτριες μας, τα έκαναν όλα φέτος, τερματίζοντας αήττητες τη χρονιά σε πρωτάθλημα και πλέυ-οφ. Τους απομένει μονάχα ένας αγώνας για την κατάκτηση του νταμπλ, που θα κάνει τη φετινή, μια από τις πιο λαμπρές περιόδους μας στο γυναικείο βόλεϋ.

Για το θεσμό του κυπέλλου, κληρωθήκαμε αρχικά με τον Πανιδαλιακό και ακολούθως με την Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου. Ωστόσο, κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν διεξήχθη, αφού οι αντίπαλοί μας αποχωρούσαν ο ένας μετά τον άλλο. Φτάσαμε λοιπόν στον τελικό δίχως αγώνα και εδώ είναι το μεγάλο στοίχημα για τον κ. Ομελτσένκο. Ο προπονητής των επιτυχιών, θα πρέπει να έχει διατηρήσει τα κορίτσια μας σε εγρήγορση και ετοιμότητα, μέσα από τα φιλικά, ώστε να είναι πανέτοιμες απόψε!

Για την ιστορία, η ομάδα μας συμμετείχε σε τελικό δώδεκα φορές μέχρι τώρα, με τη φετινή να είναι η δέκατη-τρίτη. Μετρούμε 5 κατακτήσεις: Αρχή έγινε το 2004 με το νταμπλ, οπότε κερδίσαμε στον τελικό την ΑΕΛ με 3-0 σετ. Το 2008 ήταν η σειρά του Γκράμαρ-Σκουλ να υποταχθεί στις κοπέλες μας με 3-0 σετ επίσης! Έπειτα, το 2009 πήραμε το τρόπαιο κερδίζοντας την ΑΕΛ με 3-1 σετ αυτή τη φορά και το επαναλάβαμε με την ίδια ομάδα την επόμενη χρονιά 2010, με 3-0 σετ. Τελευταία κατάκτηση η περσινή, το 2012, κερδίζοντας στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αποψινός τελικός – το Κίτιον –  τον Απόλλωνα με 3-0 σετ.

Η είσοδος στο γήπεδο έχει οριστεί μόλις στα €5 τα κανονικά και δωρεάν τα μαθητικά εισιτήρια και ο κόσμος μας καλείται να δώσει μαζικό και βροντερό παρόν, ενισχύοντας την προσπάθεια των πετοσφαιριστριών μας. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00.

Για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο, το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το Αnorthosis24.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ