Οι δέκα εντολές

Με αφορμή τις πάμπολες και αστείες κάρτες που δεχθήκαμε φέτος, το anorthosis24 επιχειρεί να φτιάξει το δικό του δεκάλογο, τον οποίο η ΚΟΠ επιλέγει να εφαρμόσει επιλεκτικά στους ποδοσφαιριστές μας:

1. Ου γλιστρήσεις

Ο Ντουάρτε δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ επειδή γλίστρησε και βρήκε άθελά του την μπάλα με το χέρι.

2. Ου αποφύγεις τις κροτίδες

Ο Ρέζεκ ενώ αποχωρεί τραυματίας από τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, εισέρχεται εντός αγωνιστικού χώρου για να προστατευτεί από τις κροτίδες που έπεφταν από την αντίπαλη κερκίδα και γι’ αυτό κιτρινίζεται.

3. Ου αποφύγεις τήρηση του fair play

Ο Ρέζεκ επέλεξε να μην τηρήσει το fair play, σύμφωνα με το διαιτητή, στον αγώνα με την ΕΝΠ στο Παραλίμνι και κιτρινίστηκε. Ο Ρέζεκ όμως τήρησε το fair play, απλά καθώς οι αντίπαλοι καθυστερούσαν καθώς ήταν μπροστά στο σκορ, κυνήγησε τη φάση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

4. Ου πέσεις κάτω από κτύπημα αντιπάλου

Ο Καρλίτος ζητά τα ρέστα από τον Άντιτς στον αγώνα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο σπρώχνοντας τον με τους δύο ποδοσφαιριστές να βλέπουν αμφότεροι την κίτρινη κάρτα.

5. Ου σηκωστείς από τον πάγκο

Ο Ζόρζε εντελώς αναίτια δέχεται την κίτρινη κάρτα στον αγώνα με την ΕΝΠ στο Παραλίμνι και ενώ βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας.

6. Ου ζητήσεις πέναλτυ

Οι υποδείξεις του Ρέικβαρτ έπιασαν τόπο και έτσι στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας ο Λαβόρδε κιτρινίστηκε διότι ζήτησε πεντακάθαρο πέναλτυ μετά από άτσαλο μαρκάρισμα ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων.

7. Ου διεκδικήσεις μπάλα με προβολή

Ο Σιέλης παίζει πρώτος μπάλα στον αγώνα με την ΑΕΛ στο γήπεδό μας εντούτοις ο διαιτητής του αγώνα ξεγελιέται από το πέσιμο του Εμπό και του δείχνει την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

8. Ου καλύψεις την μπάλα

Στον αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, ο Ρέζεκ καλύπτει την μπάλα με το σώμα του υπό την πίεση του Πορτογάλου και από το πουθενά ο παίκτης της Ομόνοιας βρέθηκε στο έδαφος και ο Ρέζεκ πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

9. Ου πανηγυρίσεις

Ο Σπατάτσιο δέχεται την κίτρινη κάρτα στον αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ διότι πανηγύρισε μπροστά από την κερκίδα των γηπεδούχων, γεγονός βέβαια που δεν ίσχυσε στην περίπτωση του Μοράις στο γήπεδό μας.

10. Ου μαρκάρεις πριν το εικοσάλεπτο

Σε μια φάση στην μεσαία γραμμή και ενώ η ΑΕΛ έκανε επίθεση απέναντι σε οργανωμένη άμυνα, ο Αλέξα δέχεται κίτρινη κάρτα για το πρώτο του φάουλ στον αγώνα με την ΑΕΛ στο Παπαδόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ