Νταμπλούχες οι κοπέλες μας!

Μετά το αήττητο πρωτάθλημα, οι κορίτσαροι του Φοίνικα σήκωσαν και το κύπελλο, πετυχαίνοντας το απόλυτο των επιτυχιών για την χρονιά!

Οι νταμπλούχες μας, κέρδισαν απόψε στο Κίτιον καθαρά με 3-0 τον Απόλλωνα, ο οποίος αντιστάθηκε μόλις στο δεύτερο σετ.

Ο αγώνας άρχισε με τις πετοσφαιρίστριές μας να μπαίνουν φορτσάτα και αποφασιστικά. Το σετ ήρθε σχετικά εύκολα στην ομάδα μας με 25-18 και τέθηκαν οι βάσεις για το τρόπαιο.

Στη συνέχεια, οι του Απόλλωνα ήταν αποφασισμένες να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, αφού το δεύτερο σετ ήταν πραγματικό θρίλερ. Με αρκετά διαστήματα να παίζεται πολύ όμορφο βόλεϋ, η Ανόρθωσις ήταν διαρκώς μπροστά στο σκορ με 1-2 πόντους διαφορά. Περί τα μέσα του σετ, η ψαλίδα άνοιξε στο +3 (16-13), για να τελειώσει με 25-20.

Στο τρίτο σετ, τα κορίτσια του κ. Ομελτσένκο έκαναν περίπατο, παίρνοντας το σετ εύκολα με 25-16, το παιχνίδι με 3-0 και φυσικά το Κύπελλο και το νταμπλ!

Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους 300 και πλέον οπαδούς μας που βρέθηκαν στο κλειστό, τους ανθρώπους και τη διοίκηση της ομάδας.

Απ’ όλους εμάς, θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τροπαίου και όλη την εξαιρετική πραγματικά δουλειά που γίνεται στο τμήμα της γυναικείας πετοσφαίρισης. Παρά τις δυσκολίες της εποχής, υποσχόμαστε με τη νέα περίοδο να είμαστε ακόμα πιο κοντά στα κορίτσια μας.

Διακύμανση του σκορ:
1ο σετ: 8-3, 16-10, 21-13, 25-18
2ο σετ: 8-7, 16-13, 21-17, 25-20
3ο σετ: 8-5, 16-8, 21-16, 25-16

Ανόρθωσις (Μιχαήλ Ομελτσένκο): Βασιλείου, Ιωάννου, Μουντρίσκαγια, Λαβρούκ, Παύλου, Γκόρινα (λίμπερο) Αγγελοπούλου, Δαυϊδ (Κούτα)
Απόλλων (Γιάννης Γιαπάνης): Τιμόχοβα, Ασκε, Κοβάτσεβα, Μανίταρου, Στογιάνοβα, Ζακχαίου (λίμπερο) Στεφάνου, Καραμανίδη (Λεωνίδου, Ηράκλη)

Το παιχνίδι, με την πολύτιμη βοήθεια και των ανθρώπων του τμήματος, μεταδόθηκε ζωντανά από το Anorthosis24. Δείτε το πιο κάτω σε επανάληψη, καθώς και τις δηλώσεις της αρχηγού Στέλλας Ιωάννου και της MVP Τατιάνας Μουτρίσκαγια στο τέλος του βίντεο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ