Να γίνουν οι σωστές επιλογές

Με την εξαναγκαστική απόφαση για μείωση του μπάτζετ τότε οι επιλογές που θα γίνουν για στελέχωση του ρόστερ της νέας περιόδου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεγμένες και δεν χωρά περιθώριο λάθους.

Το προ τριετίας πάθημα της διοίκησης Κούσιου πρέπει να μας γίνει μάθημα. Τότε μειώθηκε αισθητά ο προϋπολογισμός αλλά δεν είχαν γίνει σωστές επιλογές, καθώς ήρθαν στην ομάδα μας ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας (Μεδίνα, Κονσίστρε) όπως και επίσης ποδοσφαιριστές που  κατείχαν το τόπι αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να μπουν στο κλίμα της ομάδας (Φροντίνι, Λίσιο). Ήρθαν και ποδοσφαιριστές όμως, φθηνοί, μεγάλης ποιότητας όπως ο Λαβόρδε, που άφησαν το δικό τους στίγμα.

Αναπόφευκτα εάν θέλουμε να πετύχουν οι μεταγραφές θα πρέπει να μειώσουμε το ρίσκο, να πάρουμε ποδοσφαιριστές από αγορές προσιτές που θα μπορούν να προσαρμοστούν άμεσα και να ενσωματωθούν στην ομάδα. Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και Κύπρο, μεγάλης ποιότητας, που μπορούν να έρθουν στην ομάδα μας σε λογικές τιμές και να αποτελέσουν σημαντικές μονάδες στην ομάδα που θα χτιστεί του χρόνου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ