ΜΜΕ και αστυνομία

Επικοινωνώ μαζί σας διότι έχω λόγους να πιστεύω ότι το περιστατικό με το κάψιμο των αυτοκινήτων δεν είναι όπως μας το παρουσίασαν τα ΜΜΕ. Παραθέτω λοιπόν τα πιο κάτω γεγονότα και προβληματισμούς:

1. Έτυχε να παρκάρω πλησίον των βοηθητικών και στο χώρο που υποτίθεται ότι φυλάγονται τα αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών υπήρχαν το πολύ 4-5 αυτοκίνητα, εκ των οποίων 1-2 ήταν φιλάθλων που είχαν μόλις παρκάρει εκεί. Πόσοι τελικά γνωρίζουν ότι παρκάρουν εκεί ποδοσφαιριστές και πόσοι ποδοσφαιριστές όντως παρκάρουν εκεί;

2. Σε πλάνα που έδειξε το SIGMA τα επεισόδια στην περιοχή εκτυλίχθηκαν μεταξύ οπαδών και αστυνομίας. Αφενός μεν αποκλείεται τα αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών να ήταν «παράπλευρες απώλειες»; Αφετέρου τι δουλειά είχε η αστυνομία σε μια τόσο μεγάλη απόσταση από το γήπεδο και μάλιστα από την πλευρά που δεν είναι πλησίον του γηπέδου;

3. Στα επεισόδια που έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου, η αποτροπή των χειροτέρων έγινε από τους stewards την ίδια ώρα που η αστυνομία έλαμψε δια της απουσίας της. Συμπωματικά ο υπεύθυνος ασφαλείας πέρασε μπροστά από τη δυτική και όταν ερωτήθηκε από τον κόσμο που είναι η αστυνομία απάντησε «είπαμεν τους, αλλά εν έρκουνται».

Με βάση και την προϊστορία της αντιμετώπισης που τύχαμε από την αστυνομία στις δύο τελευταίες μας επισκέψεις στο «Αμμόχωστος», έχω λόγους να πιστεύω ότι πέσαμε για άλλη μια φορά θύματα μιας ενορχηστρωμένης επίθεσης κατά της ομάδας μας και του κόσμου της.

Κυριάκος Τοφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ