Λάτιν αντεπίθεση

Τόνι Κάλβο και Εβάντρο Ρονκάτο βρισκόνται αυτήν την εβδομάδα στο επίκεντρο μιας και φαντάζουν ως επικρατέστεροι να αντικαταστήσουν τις σοβαρές απουσίες των Ρέζεκ και Ινζχάγκι. Ο Ισπανός και ο Βραζιλιάνος δεν θα έχουν εύκολο έργο μιας και καλούνται να καλύψουν το κενό δύο ποδοσφαιριστών που πέτυχαν μαζί 23 γκολ. Ωστόσο η ποιότητα του μεν και η αποτελεσματικότητα του δε είναι δεδομένες, έστω και αν έχει καιρό να τις δούμε.

Από την μια ο Κάλβο έχει μοιράσει πάμπολες ασσιστ, ενώ έχει στο ενεργητικό του και το νικητήριο γκολ στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Δυστυχώς το 2013 αγνοούμε τις ουσιαστικές ενέργειες του Ισπανού ο οποίος έχει κάνει μια σειρά μέτριων εμφανίσεων, παρά το γεγονός ότι ο Λεβί φάνηκε να τον εμπιστεύεται ξανά και ξανά.

Από την άλλη ο Ρονκάτο έχει πετύχει το γκολ που σφράγισε την δύσκολη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΓΣΠ, ενώ είχε μια ουσιαστικά πάσα στον Αλέξα, που στη συνέχεια μετατράπηκε σε γκολ, στον αγώνα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Εν αντιθέση με τον Κάλβο, ο Ρονκάτο αν και πέρσι έδειξε να μπορεί να δώσει λύσεις ακόμα και στη κορυφή της επίθεσης, δεν φάνηκε φέτος να χαίρει της εμπιστοσύνης του Λεβί. Θυμίζουμε ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που σκόραρε πέρσι στις νίκες επί της Ομόνοιας στο ΓΣΠ και επί του ΑΠΟΕΛ στο Παπαδόπουλος αγωνιζόμενος ως φορ περιοχής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ