Κλιμέντι Τσιταϊσβίλι: Το εμείς πάνω από το εγώ (βίντεο)

Κλιμέντι Τσιταϊσβίλι κοινώς ΚΟΠΑ. Το άκουσμα του ονόματος του ξυπνά μια αλλιώτικη Ανόρθωση, μια Ανόρθωση που υπότασσε του πάντες στον διάβα της.

Πρωτοήρθε στο νησί το Δεκέμβριο του 2002 για δοκιμαστικά κατόπιν εισήγησης του Τιμουρ Κετσπάγια, ωστόσο η προπονητική και διοικητική αστάθεια δε βοήθησαν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Ανόρθωση. Ωστόσο ένα χρόνο αργότερα και με την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας από τον Τιμουρ Κετσπάγια, ήρθε για να μείνει καθώς μαζί με τον Γκαμπιτάουρι αποτέλεσαν τις πρώτες δύο μεταγραφές του Κετσπάγια στην προσπάθεια να περισωθεί μια φαινομενικά χαμένη χρονιά.

Ήρθε για να γίνει γκολτζής αλλά ο Κετσπάγια τον έκανε ένα χρήσιμο εργαλείο στην ομάδα. Ήταν ο ποδοσφαιριστής που έκανε ότι χρειαζόταν η ομάδα για να φθάσει στο στόχο της. Είτε αγωνιζόμενος δεξιά είτε ως επιθετικός κορυφής, έδινε λύσεις, την ψυχή του και το 110% των δυνατοτήτων του.

Το 2005 από αυτόν ξεκινούσε και τελείωνε το πρεσάρισμα στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Έφυγε από την ομάδα, αλλά το 2008 επέστρεψε για να σημειώσει καθοριστικά γκολ στο δρόμο προς τον τίτλο. Δεν ήταν και ο πιο τεχνίτης ποδοσφαιριστής αλλά γνώριζε πως θα παίξει για την φανέλα και πως θα μπει στο παιγνίδι βάζοντας το εμείς πάνω από το εγώ.

Πιο κάτω απολαύστε ένα βίντεο που βρήκαμε στο διαδίκτυο με όλα τα τέρματα του ΚΟΠΑ με τα χρώματα της Ανόρθωσης, Φυσικά εξέχων θέση είναι το τρίτο γκολ κόντρα στην Τραπζονσπορ. Το ματωμένο βλέφαρο του Κόπα να δοξάζει τον θεό ψηλά στον ουρανό, μια εικόνα ανεξίτηλα χαραγμένη στην μνήμη κάθε Ανορθωσιάτη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ